Rektör ve Bilgili'nin çabasıyla, yüksek okul, fakülte oldu!

KOÜ’de yeni fakülte kuruldu! Kocaeli Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu kapatıldı. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre KOÜ bünyesinde Turizm Fakültesi kuruldu. Yüksekokulun bütün birimleri fakülteye bağlanacak

Rektör ve Bilgili'nin çabasıyla, yüksek okul, fakülte oldu!
Rektör ve Bilgili'nin çabasıyla, yüksek okul, fakülte oldu!
Haber albümü için resme tıklayın

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararlara göre kentimizin en büyük üniversitesi olan Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı olarak Turizm Fakültesi kuruldu. Söz konusu fakülteye Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndaki birimler bağlandı. Aynı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nde Kocaeli Üniversitesine bağlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun kapatılması da kararlaştırıldı. Fakültenin kurulmasında Rektör Sadettin Hülagü ve Yüksek Okul Müdürü Bilsen Bilgili’nin yoğun gayreti olduğu öğrenildi.

04 Eki 2019 - 08:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler