PTT 178 yaşında

PTT’nin 178. kuruluş yıldönümünü kutlayan Kocaeli PTT Ailesi, yeni yaşın mutluluğunu hep birlikte paylaştı

PTT 178 yaşında
PTT 178 yaşında
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Yelken Restoran’da düzenlenen kutlama yemeğine PTT Kocaeli Başmüdürü Adnan Sert, Başmüdür yardımcıları, PTT ilçe müdürleri, il ve ilçe personelinden oluşan yaklaşık 300 kişi katıldı. Kutlama yemeğinin ardından pasta da kesen PTT Ailesi, 178. yaşın gururunu yaşadı.

PASTA KESTİLER

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.)’nin temelleri Osmanlı İmparatorluğu’nun 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti’ni kurmasıyla atıldı. Bu gün posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarındaki çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle hem yurt içinde hem yurt dışında başarılara imza atıyor. O günden bu yana modern bir görünümle hizmetlerine devam eden PTT, geçtiğimiz gün 178. yaşını kutladı. PTT’nin yeni yaşı, ülke genelinde kutlanırken Kocaeli PTT Müdürlüğü’nde de personellerin katıldığı yemek davetinden sonra pasta kesildi.

‘EN İYİ HİZMET’

Programda konuşan PTT Başmüdürü Adnan Sert, “178 yıldır ülkemizin en ücra köşesine hizmet götüren şirketimizin 178 nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın büyük onur ve gururunu yaşıyoruz. Kocaeli PTT Başmüdürlüğümüz ve bağlı PTT Merkez müdürlüklerimiz ile müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ayni azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz bu vesile ile tüm çalışanlarımızın 178. kuruluş yıldönümünü kutlar başarılar dilerim” dedi.

06 Kas 2018 - 15:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler