Pislik içinde yolculuk ediyoruz!

Hat 750 otobüsünün mide bulandıran kirliliği vatandaşı isyan ettirdi

Pislik içinde yolculuk ediyoruz!
Pislik içinde yolculuk ediyoruz!
Haber albümü için resme tıklayın

Bu sabah Umuttepe’den Karamürsel’e doğru hareket eden 750 hatlı otobüsün kirliliği yolcuları isyan ettirdi. Toz ve kirden geçilmeyen otobüsün camına peçete sıkıştırıldığı görüldü. Vatandaşlar, aynı otobüsün koltuk arkası camına su sıçramasına rağmen temizlenmediği için üzerinde kuruduğu izleniminde bulundu. Mide bulandırıcı görüntülere şahitlik eden vatandaşlar yolculuğu zar zor bitirdiklerini ifade etti.

Devletin malına zarar veren hangi vicdansız vatandaştır bilinmez ama bu otobüsün ısrarla temizlenmemesiyle alakalı olarak yetkililer ne yapacak oldukça merak ediliyor.

03 Oca 2020 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Serdar - Uyuz izmitte patladı eczanelerde ilaç yok,avm ler arap dolu buakşam bir avm de bitanesi ayakkabıları elinde dolaşıyordu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ocak 14:51
02

emekli - pislik içinde diyeceğine bu peceteyi sıkştıran yaratıkğa söyleee efendiiii basit olmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ocak 14:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler