Perşembe Pazarı yanıyor!

İnsanların zaruri ihtiyaçları olan gıda ürünlerindeki artış, vatandaşı canından bezdirdi. İzmit Perşembe Pazarı’ndaki fiyatlar yine cep yaktı

Perşembe Pazarı yanıyor!
Perşembe Pazarı yanıyor!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İnsanların zaruri ihtiyacı olan gıda ürünlerinin fiyatlarındaki artış cep yakmaya devam ediyor. Fiyatları nedeniyle marketlerdeki ürünlerin yanından dahi geçilmezken pazara koşan vatandaşlar, burada da umdukları fiyatları bulamıyor. Çünkü pazarın ateşi de bir türlü düşmüyor. Doğu Kışla Kapalı Pazarı’nda bugün kurulan Perşembe Pazarı’nda durum yine içler acısıydı. Pazarcı kimi ürünlerde 1-2 liralık düşüş olduğunu dile getirse de bu vatandaşların poşetlerini doldurmaya yetmedi. Marketlerde 24 liraya kadar çıkan biber, pazarda 12 lira ile en yüksek fiyata sahip sebzeydi. Anlayacağınız Perşembe Pazarı bu hafta da yanıyor!

İşte cep yakan sebze fiyatları:

GEÇEN HAFTA (TL)

BU HAFTA (TL)

Salatalık

6.5 TL

5 TL

Taze Kabak

8 TL

10 TL

Havuç

4 TL

3.5 TL

Sivri Biber

10 TL

12 TL

Patlıcan

12 TL

12 TL

Domates

6.5 TL

7 TL

Lahana

7.5 TL

10 TL

Pırasa

7 TL

5 TL

Karnabahar

8 TL

5 TL

Patates

3 TL

4 TL

Ispanak

7 TL

7 TL

Brokoli

6 TL

6 TL

Soğan

5 TL

5 TL

31 Oca 2019 - 12:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - İtfaiyenin hortumuna muhtacız yani AMA HEP HAYVAN KUTARMADALAR 2019 Türkiyesinde meslek olarak tanınmayan kardeşlerim(kepçeci sen üstüne alınma halinden memnunsun malum!)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 12:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler