Parklarda sosyal mesafe böyle korunacak

1 Haziran itibarı ile başlayacak olan yeni normale dönüş dönemi öncesinde sahil parklarında ve diğer yeşil alanlarda sosyal mesafe alanları oluşturuluyor

Parklarda sosyal mesafe böyle korunacak
Parklarda sosyal mesafe böyle korunacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni normal hayata dönüş kapsamında sosyal mesafenin korunması için çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Kocaeli sahil parklarında sosyal mesafe alanları oluşturuyor. İlk olarak sahil parklarında oluşturulan sosyal mesafe alanları Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanındaki mesire ve diğer yeşil alanlarda da oluşturulacak.

SOSYAL MESAFE ALANLARI ÇİZİLİYOR

Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan ve 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile hayata geçirilecek normalleşme süreci kapsamında vatandaşların dışarıda daha fazla vakit geçirmesi bekleniyor. 1 Haziran öncesi çalışmalara başlayan ekipler, virüsün insandan insana geçiş yapmaması için sahil parklarında sosyal mesafe alanları oluşturuyor. Sahil parkları ile başlayan çalışma kapsamında 9 metrekarelik alanlar çizgilerle oluşturuldu. Her sosyal mesafe alanın birbirine 5 metre uzaklığı bulunuyor. Ayrıca sosyal mesafe alanı içerisinde oturan vatandaşların birbirlerine en az 1,5 metre mesafede bulunması gerekiyor.

30 May 2020 - 12:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler