Özüpak’tan EYT’lileri umutlandıracak açıklama! İlginç gelişmeler oluyor!

EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini değerlendirdi, EYT’lileri umutlandıracak açıklamalar yaptı. EYT'de ilginç gelişmeler oluyor

Özüpak’tan EYT’lileri umutlandıracak açıklama! İlginç gelişmeler oluyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Özüpak, EYT’nin gücünü, varlığını tekrar kanıtladığını belirtirken takındıkları tavrın bir siyasi partiye karşı olmadığına vurgu yaptı. Özüpak, iktidarda olup da kendilerini görmeyen kim olursa olsun “Aynı tavrı ona karşı da sergilerdik” mesajı verdi. Özüpak, “Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı bu seçimden sonra önümüzdeki günlerde siyasi arenada çok farklı gelişmelerin olacağı herkes tarafından dile getirilmekte. Biz EYT’lilerin seçim sonucuna etkisi de her mecrada ayrıca konuşulmakta ve değerlendirilmektedir” ifadelerini kullandı. Özüpak, birlik ve beraberlikten aldıkları güce de vurgu yaparak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden çıkan bu sonuç; biz EYT’liler için yeni pencereler ve yeni umut kapıları açmıştır. Bu durumu iyi değerlendirmek, yaşadığımız mağduriyet ve hukuksuzluğa son vermek adına; mücadelemize birlik ve beraberlik içinde devam etmemiz daha da önemli hale gelmiştir” şeklinde konuştu.

EYT, BU YÜZDEN UMUTLU

Evet, EYT; gücünü bir kez daha ispat etti ve bundan sonraki süreçte hükümetin EYT’yi görmezden gelme şansı kalmadı. EYT’nin seçim sonuçlarına direk etki ettiği net bir şekilde görülüyor, her şeyden önce bu insanların mağduriyeti, içinden çıkılamayacak sıkıntılara gebe. Toplumsal bir bunalımı beraberinde getirmekte. Bu vatandaşların kazanılmış haklarının geri iadesi, aylık bağlama oranlarının düzeltilerek emekli edilmeleri, işsizlikle boğuşan ülkemizde gençlere de yer açacaktır. Hükümet, seçim kaygısı gütmeden bu sorunu çözmelidir. Yerel seçimlerde EYT’nin yaptığı bir uyarıydı, olası bir erken seçim ya da genel seçimde ise bu uyarı kırmızı karta dönüşecek, amaç kendilerini görmeyen iktidarı değiştirmek olacaktır. Seçimin yaklaşmasıyla verilecek sözlerin de bir anlamı olmayacaktır. Bu anlamda mevcut iktidar, milyonlarca mağduru düşünmüyorsa bile iktidarını korumak için bu soruna eğilmek zorunda. İşte EYT, bu yüzden umutlu. Öte yandan bu umudu depreştirecek gelişmeler oluyor. EYT'ye ısrarla sağır ve dilsiz olanlar, EYT'yi dilinden düşürmemeye başladı. Bunda iktidara yakın medya başı çekiyor. EYT'ye karşı gözlerinin açılmasının nedeni ise hiç kuşkusuz, 23 Haziran'da seçimlerin yüksek farkla AKP tarafından kaybedilmesi. EYT gücünü gösterdi ve kırılan umutlar yeniden yeşerdi.

İşte Özüpak’ın seçim sonucuna dair açıklaması:

“ÖNEMLİ!!!

SONUNA KADAR OKUYUNUZ. PAYLAŞINIZ!

DEĞERLİ EYT'Lİ KARDEŞLERİM,

Ülkemizde 23 Haziran Pazar günü; dünyanın sayılı şehirlerinden, ülke ekonomimizin lokomotifi olan İstanbul’da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi gerçekleşmiştir.

İki aday arasında geçen bu seçimin sonucu belli olmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Millet ittifakı adayı Sn.Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. Öncelikle kendisini tebrik ediyoruz.

Evet bu seçimin iki sonucu olacaktı, ya Cumhur İttifakı adayı Sn.Binali Yıldırım ya da Millet İttifakı adayı Sn.Ekrem İmamoğlu kazanacaktı. İki ayrı sonuçta; bugün ülkemizde rüştünü ispatlamış haklı mücadelemize iki ayrı yön tayin edecekti.

Her zaman söylediklerimizi tekrar hatırlatmak istiyorum. Biz hep dedik ki; Haklıyız! Ortada bir hukuksuzluk, geriye doğru aleyhte işletilen bir kanun var! EYT, ABO, STAJ çok ağır mağduriyetlerdir. (Kıdem, BES, GSS sorunları da ayrı mağduriyetler olarak önümüzde durmaktadır.) Bu mücadelede yanımızda olanın yanında olacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimini EYT açısından değerlendirmek gerekirse; eğer Sn.Binali Yıldırım kazansaydı önümüze nasıl bir yol haritası çıkacağı ile ilgili söyleyebileceklerimiz sadece tahminlerle kalırdı. Bu yüzden bu sonucu herkesin kendi penceresinden değerlendirmesinin daha uygun olduğunu düşünüyoruz.

Sn.Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı bu seçimden sonra önümüzdeki günlerde siyasi arenada çok farklı gelişmelerin olacağı herkes tarafından dile getirilmekte. Biz EYT’lilerin seçim sonucuna etkisi de her mecrada ayrıca konuşulmakta ve değerlendirilmektedir.

Artık gücümüzü, etki alanımızı hepimiz daha iyi biliyor, görüyor ve anlıyoruz.

‘’EYT belirleyici bir güçtür.’’

Seçimle iktidara gelen partilerin asli görevi; halkın refahını sağlamak, hizmet üretmek, var olan haksızlık, hukuksuzluklara ve sorunlara çözüm üretmektir.

A partisi yerine tersi siyasi görüşteki B partisi de iktidarda olsa, bugün biz EYT’liler olarak aynı basıncı, yaptırımlarımızı etki alanımız ve haklı mücadelemizden aldığımız güçle birebir uyguluyor olacaktık. Yine yanımızda olanın yanında olacağız, yanımızda olmayanın yanında olmayacağız söylemlerimizi dile getirecektik. Çünkü biz EYT’liler yaşadığı bu mağduriyet karşısında muhatabımız kim olursa olsun, bu tepkiyi doğal olarak verecektik.

‘Bu tepki kaçınılmazdır.’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden çıkan bu sonuç; biz EYT’liler için yeni pencereler ve yeni umut kapıları açmıştır. Bu durumu iyi değerlendirmek, yaşadığımız mağduriyet ve hukuksuzluğa son vermek adına; mücadelemize birlik ve beraberlik içinde devam etmemiz daha da önemli hale gelmiştir.

Her mecrada hakkımız için mücadele veren tüm EYT’li kardeşlerime bu büyük emekleri için tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Haklıyız! Kazanacağız!

EYT SYDD

Yönetim Kurulu Adına

Başkan

Gönül BORAN ÖZÜPAK”

26 Haz 2019 - 09:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

14

Mehmet - Görmek istemeyenlerinde çok net gördüğü ençok madur edilen kesimdir eyte dir göreni görür görmeyeni görmeyiz bu böyle biline daha önümüzde çok seçim var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
13

Burhan - Başkanım sizin önderliğiniz ile haklı mücadelemiz sonuç verecektir inşAllah emeğine yüreğine sağlık #EYT55

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
12

Vatandas - Bazilari chp gelsede cozmez imamoglu cozsuz sizin isinizi yazmis yaziklar olsun size EYT hicbir zaman partizanlik yapmadi cozum olmazsa iktidar kim varsa onun karsisinda olacagiz AKP'nin parali klavye sovelyeleri boyle algi yaparak bizi bolemeyeceksiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
11

Burhan Sandıkcı - Başkanım sizin önderliğiniz ile haklı mücadelemiz inşAllah sonuç verecek emeğine yüreğine sağlık #EYT55

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
09

HÜSEYİN Satılmış - Hak e dişimizi kazanmak ve elde edmek en doğal hakkımız
Birileri bunu görmezden geliyor.
Bu millet insanı ihyada eder sandığada gömer. Saygılarımla selamlıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
08

Akif hayvacı - Oyumu hep AK Partiye verdim.Ailem dâhil bundan sonra onlara oy yok,Sanki sadaka istiyoruz.Erdoganin EYT'lilere söylediği çok ağırıma gitti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
07

EYT - Bugün bir seçim olursa Türkiye'nin 1. Maddesi nelerdir EYT mağdurları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
06

Kocaelispor lu - Şuan tüm Tayyibe muhalif partiler eyt lilerden yana gözüküyor bunun tam tersini düşünün Tayyibe muhalifler iktidar şu anki iktidar muhalefet yani roller değişir sadece şu anki muhalefet eytlileri yalıyo iktidar olsalar yüzlerine bile bakmazlar chp iktidar olsun eyt yi çıkartırsa anırırım sadece oy devşirme başka bişey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
04

Sinan Cinbek - Haklı mücadelemiz karşılıksız kalmaz artık devletimiz bizi görsün artık 1 numaralı sivil toplum kuruluşu olduk teşekürler GÖNÜL HM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
03

Savaş. STAJ VE EYT MADİRU - Helal olsun. Yüreğine sağlık. Bu haktır,bu emektir. Siz bizim hakkımızı vermezseniz, aklınızı alırız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38
02

CENGİZ - CANIM KARDEŞİM YAPTIĞIN İŞ BÜYÜK YÜREĞİN VE CESARETİN BÜYÜK ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 09:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler