Özüpak’tan çok sert sandık resti: Sorgu günü seçim günüdür

EYT SYDD ve Marmara EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, siyaset yaptığını iddia edenlere karşı bir paylaşımda bulundu ve sandık restini çok sert bir şekilde tekrarladı, “Sorgu günü, seçim günüdür” dedi

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaş ve onların aileleri mağdur. Emekli olamamalarının yanı sıra kimisi işsiz, kimisinin çalışacak dermanı kalmamış, kimisi borçlu… En büyük mağduriyet ise emekli olduktan sonra alacakları sosyal yardım düzeyinde maaş alacak olmaları. Çünkü işe başladıkları zaman yapılan sözleşmeye tabii değiller. Aylıkları çok düşük bir oranla bağlanacak. EYT SYDD ve Marmara EYT FederasyonuGenel BaşkanıGönül Boran Özüpak’ın önderliğinde güçlü bir mücadele yürüten EYT’liler, her yolu denedi, iktidar partisi AKP ile defalarca iletişime geçmek istedi, Cumhurbaşkanı ile görüşmek için her kapıyı zorladı ancak ama gelin görün ki o kapı yüzlerine hep kapandı. Sorunlarının çözülmesi bir yana dinlenmediler bile. Bu nedenle de 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına direk etki etti EYT’liler. Güçlerini ortaya koymalarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim kaybetmek pahasına yok” açıklamasında bulundu. Sonrasında AKP’li kimi vekiller ve bakanlar da EYT’lilerin bütçeye yük olduğunu dile getirdi. Ve EYT’de bardak çoktan taştı.

Gönül Boran Özüpak, açık bir şekilde defalarca sandık resti çekti. “Bizi gören, bizi dinleyenlerle birlikte yol yürürüz” diye uyardı ve bu uyarısı dahi kimi çevrelerce “Siyaset yapıyor” olarak yorumlandı ve hala da öyle yorumlayanlar var. Ancak burada bir siyaset yok. İktidarın zorlanan kapısı var, bu kapının tamamen kapanması var, bir yandan da bu sorunu çözeceğiz diyen muhalefet partileri var. Özüpak’ın ve EYT’lilerin ellerindeki demokratik gücün restini çekmesi kadar doğal bir durum da yok. Özüpak, dün yaptığı paylaşımda bunu anlatmaya çalıştı tekrardan ve sandık restini çok sert bir şekilde tekrarladı.

İşte Özüpak’ın o paylaşımı:

#EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR

BANA SİYASET YAPMA DİYEN ZİHNİYETLERE GELSİN.

21 yıldır Süren mağduriyet, 12 yıldır verilen bir mücadele ve 18 yıldır hükümetimiz olan bir yönetimdeyiz.

Sonuca ulaşmak adına verdiğimiz mücadeleyi, denediğimiz bütün yolları siz eyt kardeşlerimden bir tek kelime bile saklamadan paylaşımdayım.

Bize yaşatılan hukuksuzluk yasayla çözümlenecek bunu kim yapacak HÜKUMETİMİZ.

HER YOLU DENEYEN bir stk olarak (EYT SYD Dernekleri) bizim sorunumuzu çözecek bir hükümetimiz yoksa, olmayacaksa da HİÇ KUSURA BAKMAYIN güllerle karşılamayacağız.

Eğer ki partim değil hakkım diyeceksen Vatandaşlık görevinizi yerine getirirken göz ardı etmeyeceksin sana yapılan hukuksuzluğu.

Önce kendine sonra bana yapılan HUKUKSUZLUĞA razın varsa İki elim yakanda bilesin .

Kendi adıma 10 yılımın hesabıyla iade etmeyenden sorgu günü SEÇİM GÜNÜDÜR.

HAKKIMIN GASPINA HELAL-İ HOŞ OLSUN

DEMEYECEĞİM.

Vatandaşlık görevimizi icra ederken

Diyorum ki HAKKIM İÇİN, geleceğim için BENİ ANLAYAN, BENİ DİNLEYEN. Mağduriyetimize ÇÖZÜM OLANLARLA YOL ALACAĞIZ.

DAHA SİYASET BUNUN NERESİNDE

19 Kas 2020 - 11:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler