Osmangazi boş kaldı!

Bayram tatiline giden vatandaşların tercihi Eskihisar arabalı vapur iskelesi oldu. İskelede trafik yoğunluğunun oldukça fazla olduğu gözlenirken vatandaşlar tek yön geçiş ücreti 103 TL olan Osmangazi Köprüsü'nü tercih etmedi.

Osmangazi boş kaldı!
Haber albümü için resme tıklayın

Ramazan Bayramı tatilini değerlendiren vatandaşlar İstanbul’dan çıkmaya devam ediyor. Şehir içinde trafik yoğunluğu azalırken şehrin çıkış noktalarında ise kısmen yoğunluk yaşanıyor.

Bayram tatiline giderken körfezi geçmesi gereken vatandaşların ilk tercihi ise arabalı vapurlar oldu. Eskihisar vapur iskelesinde uzun kuyruklar gözlendi. Osmangazi Köprüsü ise vatandaşların ikinci tercihi oldu. Eskihisar’da yaşanan bu yoğunlukta Osmangazi Köprüsü’nün 103 TL’lik ücretinin etkili olduğu düşünülüyor. Vapurlarda otomobille geçişin fiyatı ise 55 TL. Hal böyle olunca da vatandaşlar daha hesaplı olan arabalı vapurları tercih ediyor.

GÜNLÜK 40 BİN ARAÇ GARANTİSİ VAR

İşletmesi özel şirkette olan Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu geçiş ücretleri, 2019 yılının ilk gününde artırıldı. Geçen yıl 71,75 TL olan otomobil geçiş ücreti, 2019 yılının ilk sabahı 103,05 TL’ye çıktı. Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyol geçiş ücretleri de zamlandı. Daha önce 5,5 TL olan Altınova- Orhangazi arası 11,5 TL, 7,40 TL olan Gemlik- Bursa arası 15,65 TL´ye yükseltildi. Osmangazi Köprüsü’nde günlük 40 bin araç garantisi verilmiş durumda.

05 Haz 2019 - 13:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Cem - Valla cok iyi oluyor bu devletin basindakilerde bu kafa oldukça daha çok batar bu ülke

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:11
05

Osman - Bu nasil haber? Trafik uygulamasindaki renkler kaynak olarak kullanilarak haber mi yapilir? Bir sayi verin, iskeleden ve kopruden fotograf koyun. Sacmalik!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:11
04

Whitewolf - Köprü yapılırken yaglandirdilar ballandirdilar adını Halka Hizmet koydular ama hangi Halka belli değil.Kardesim 20 TL olsa ne olur otomobil eskiyormu üstünden araba geçince memletin varını yoğunu betona gömdüler onuda insanlara kullandirmiyorlar yazık günah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:11
03

İzmitli41 - La geçin la biz ödedik zaten sarayıda biz ödedik banazlar halen oy versinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:11
01

Saim - acil erken seçim olup bunların gitmesi gerek ilk iş bu yap işlet devretleri devletin geri alması lazım sosyal demokrat parti düzlüğe ancak çıkartır bizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler