Ormanların koruyucusu Kocaeli'den gidiyor

Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Genel Müdürlüğü, Kadastro Daire Başkan Yardımcısı oldu...

Ormanların koruyucusu  Kocaeli'den gidiyor
Ormanların koruyucusu  Kocaeli'den gidiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Karamürsel, Kartepe, Başiskele ve Gölcük ilçeleri ormanlık alanlarından sorumlu olarak 5 yıldır görev yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Genel Müdürlüğü, Kadastro Daire Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Yeni görev yerine gidecek olan Kaptanoğlu, veda ziyaretlerine başladı. Kaptanoğlu, son olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i ziyaret etti.

18 Eyl 2019 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İSİMSİZ - adamgibi adam dürüst karakterli kaptanoğlunun gidişi o bölge için büyük kayıp Kaptanoğlu yolun açık olsun Allah utandırmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 13:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler