Ömer Türkçakal Bulvarı yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ömer Türkçakal Bulvarı yolunda bozulan kısımlar sökülerek yeniden asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bozulan yollarda da bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı İzmit’ten Gölcük ilçesine ulaşımda yoğun olarak kullanılan Ömer Türkçakal Bulvarı’nda yol onarımı gerçekleştiriyor. Onarım çalışmaları sebebiyle yolda araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bulvarın hem Gölcük hem de İzmit yönünde zaman içinde bozulan yerleri söküyor ve yeniden asfaltlıyor. Çalışmalar kapsamında şimdiye kadar 600 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Yol onarım çalışmalarının hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

12 May 2020 - 10:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

serdar - yama yapacaklarına asfaltı komple yenişelerdi keşke. Yol çok bozuk. senelerdir yeni asfalt görmedi. ayrıca bu yol vinsan adalet köprüsü arası çok yoğun yetmiyor. Vinsandan outlet köprüsüne kadar 3 şerit hale gelmeli. Adalet köprüsüne artık taşımıyor mutlaka genişletilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mayıs 10:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler