O Ses Türkiye seçmelerinde Kocaeli birincisi oldular!

Görme engelli müzisyen bir babanın evlatları olan ve müziğe düğünlerde babalarına yardım ederek merak salan iki kardeş, O Ses Türkiye adlı yarışmanın ilimizde yapılan seçmelerinde birinci oldu

O Ses Türkiye seçmelerinde Kocaeli birincisi oldular!
O Ses Türkiye seçmelerinde Kocaeli birincisi oldular!
Haber albümü için resme tıklayın

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon seçmelerinin Kocaeli ayağı, 7 Ekim Pazar günü İzmit’te Teona Otel’de gerçekleştirildi. 30 kişinin katılım gösterdiği seçmelere görme engelli müzisyen bir babanın evlatları, Eda ve Yunus Yılan kardeşler damga vurdu. Seçmelerin açıklanan sonuçlarına göre iki kardeş, Kocaeli birincisi olarak İstanbul Nişantaşı’nda düzenlenecek olan seçmelere katılma hakkı elde etti. Burada başarı elde edenler, O Ses Türkiye Yarışması’na katılmaya hak kazanacak.

DÜĞÜNLERDE BABALARINA YARDIM EDİYORLARDI

Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Eda Yılan ile Yunus Yılan, Emrah Dursun’un sahibi olduğu Manşet Marmara adlı haber portalına yaptıkları açıklamada, “Görme engelli olan müzisyen babamız Ergün Yılan, düğünlerde tek başına zorlandığı için biz de okuldan boş kalan zamanlarımızda onunla birlikte düğünlerde şarkı söylemeye başladık. Daha sonra sesimizin çok güzel olduğunu söyleyen insanlar sayesinde O Ses Türkiye seçmelerine katılmaya karar verdik, böylece hikayemiz başlamış oldu” dedi.

21 Eki 2018 - 11:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler