O ilçede koronadan 5’inci ölüm

Aslen Vanlı olup uzun yıllardır Kartepe Bahçelievler Mahallesinde oturan Nafiye Canpolat koronavirüs teşhisiyle bir süredir tedavi gördüğü İzmit Seka Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Korona virüs teşhisiyle bir süredir İzmit Seka Devlet Hastanesinde tedavi altında olan Kartepe Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Nafiye Canpolat bugün hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde hayatını kaybeden Nafiye Canpolat, öğleden sonra Uzunbey mezarlığına defnedildi.

Kartepe Gazetesi’nin haberine göre; 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Nafiye Canpolat Kartepe ilçesinin Korona virüsünden yaşamını yitiren 5. kaybı oldu. Nafiye Canpolat’ın bir oğlunun da şuan askerde olduğu öğrenildi. Nafiye Canpolat’ın yakınları ve oturdukları apartman da karantinaya alındı. Ailenin kısa süre önce Umre’den dönen bir yakınlarını ziyarete gittikleri öğrenildi.

07 Nis 2020 - 20:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kartepeli - Sakin o binadan kimseyi ise göndermeyin
Dışarı çıkmalarına izin vermeyin
14 gün karantina uygulayın herkese

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 20:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler