O Fabrikada üretim arası bir kez daha uzadı

Kocaeli’de faaliyet gösteren ve korona tedbirleri kapsamında üretimine ara veren fabrika arayı bir kez daha uzattı

Kocaeli’de faaliyet gösteren Federal Mogul 13 Nisan’da verdiği ve sürekli uzattığı üretim arasını bir kez daha uzattı. Firma üretim arasını ilk olarak 27 Mayıs’a ertelediğini duyurmuştu. Yeni yapılan bildiriyle üretimin başlangıç tarihini 8 Haziran olarak açıkladı. Otomotiv üreticilerine yapılan satış ve teslimat süreçlerindeki aksamalar sebebiyle üretimi durdurma kararının uzatıldığı belirtilen fabrikada, 30 Mart’tan beri üretim yapılmıyor. Diğer yandan Arslanbey’de bulunan fabrikada ise 13 Nisan’da başlayan üretimin devam ettiği bilgisi yinelendi. Ayrıca firma, iş akdi feshinin öngörülmediğini de açıklamasına ekledi.

27 May 2020 - 18:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler