O fabrika zehir saçıyor!

Dilovası’nda kurulu olan İZOCAM fabrikasının çevre kirliliğini CHP ilçe başkanı Kerem Aydemir ifşa etti. Aydemir bir video yayınlayarak çevrenin nasıl kirletildiğini gözler önüne serdi

O fabrika  zehir  saçıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin çevre konusunda en büyük zararları görmüş ilçesi olan Dilovası’nda hoyrat sanayi faaliyetleri aralıksız sürüyor. Çevre kirliliği ile ilgili yaşanan son sıkıntıyı CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir gözler önüne serdi. İZOCAM fabrikasının bacasından çıkan kara dumanları kaydeden Aydemir bu görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayarak büyük bir sıkıntıya dikkat çeki. Aydemir videoya şu mesajı ekledi; “Allahtan korkun Burası Kocaeli’nin DİLOVASI ilçesi bizler sanayiye sanayiciye karşı değiliz İZOCAM fabrikasının çıkarmış olduğu bu kirlilikte havayı doğayı bu kadar vahşice kirletmeye hakkınız yok burada insanlar yaşıyor canlılar yaşıyor çocuklar yaşıyor.”

İşte o görüntüler;

06 Eyl 2019 - 09:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kuzeyyıldızı41 - Diğer fabrikalar neşe mi saçıyor !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 09:40
01

Körün gözü - Çok eski ve bakımsız bir fabrika, kapatılması lazım...Şehir içindeki fabrikaları yıllardır taşıyamadınız gitti.Rüşvet almaktan bıkmadınız patronlardan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 09:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler