O belediye işçi alacak!

İş makineleri operatörü kadrosunda istihdam edilmek üzere Gebze Belediyesi’ne işçi alınacak…

O belediye işçi alacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Gebze Belediyesi, iş makineleri operatörü kadrosunda istihdam etmek üzere 1 kişilik personel ilanı verdi. 2 Ağustos Cuma gününe kadar başvurular sona erecek. Adayların son başvuru tarihine kadar iş ilan numarasını kullanarak İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Gebze Belediye Başkanlığı iş makineleri operatörü alımı başvurularında kullanılacak iş ilan numarası 00005087393 olarak belirtildi. İş makineleri operatörü alımı için adayların; ilköğretim mezunu olması, en az 3 ay deneyim sahibi olması, G sınıfı ehliyete ve SRC2 ve SRC4 belgelerine sahip olmaları, Gebze ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor.

29 Tem 2019 - 10:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler