O belediye firması da araç kiraladı!

Her dönem milyonlarca liralık araç kiralayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en küçük iştiraklerinden olan İzmit Su A.Ş. 1 milyon 250 bin liraya araç kiraladı

O belediye  firması da  araç  kiraladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yine milyonluk bir kiralama ihalesiyle gündeme geldi. Belediyenin en küçük iştirak şirketi olan İzmit Su A.Ş. camlı van, pickup, kamyonet ve binek araç kiralanması için ihaleye çıktı. 2 yıl süreyle gerçekleştirilecek kiralama işi için 4 firma dosya aldı. Dosya alan firmalardan yalnızca 1’i ihaleye katıldı. İhaleye katılan tek firma olan Gebzeli Yazgül Turizm 1 milyon 250 bin 10 lira karşılığında araçları kiralamayı kabul etti. Araçlar 2 yıl İzmit Su A.Ş. tarafından kullanıldıktan sonra firmaya geri verilecek.

19 Eki 2019 - 10:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler