MOBESKO kazandırıyor! İşte arabayı kazanan talihli!

01 Nisan 2019 - 31 Temmuz 2019 tarihlerini kapsayan büyük kampanya çekilişi yapıldı. 2019 model TOYOTA CHR aracı kazanan şanslı talihli Sinan Arslan oldu. Arslan’a aracı dün düzenlenen törenle teslim edildi

MOBESKO kazandırıyor!  İşte arabayı kazanan talihli!
MOBESKO kazandırıyor!  İşte arabayı kazanan talihli!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçi ağırlayan ve yurt dışı ihracatında da önemli bir yer kazanan MOBESKO, her 3.000,00 TL alışveriş yapan müşterilerine 1 çekiliş hakkı kazandırdı. Başlatılan büyük kampanyanın ödülleri ise; 1 kişiye 2019 model TOYOTA CHR, 5 kişiye SAMSUNG GALAXY S10, 5 kişiye Arçelik 123 ekran TV, 5 kişiye Arçelik buzdolabı, 5 kişiye Arçelik çamaşır makinesi, 5 kişiye Arçelik bulaşık makinesi şeklinde oluşturuldu. Büyük ödülü kazanan Sinan Arslan’a aracı dün düzenlenen törenle teslim edildi.

HERKESE BOL ŞANS DİLEDİ

01 Nisan 2019 - 31 Temmuz 2019 tarihlerini kapsayan büyük kampanya çekilişi önceki gün MOBESKO Konferans Salonu’nda yapıldı. MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Başoğul, Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahattin Akpolat, Mehmet Ali Kurt, Sefa Akaydın ve Murat Aydın’ın hazır bulunduğu programa, Milli Piyango İdaresi Yetkili Ajansı ve Proje Müdürü Ayşe Er, Kartepe Noterliği yetkilisi, çarşı esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşması yapan Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın, herkese bol şans diledi.

ARSLAN’A ARACI TESLİM EDİLDİ

Milli Piyango İdaresi Yetkili Ajansı ve Proje Müdürü Ayşe Er, çekilişe katılan vatandaşlara kampanya koşullarını aktardı. Bol heyecanın yaşandığı çekiliş için 5 adet küre hazırlandı. Toplar kürelerden, katılımcılar tarafından çektirildi. Çekilişte 26 asil, 26 yedek talihli belirlendi. Katılımcılar sonuçları hem Konferans Salonu’ndan hem de çarşı merkezine kurulan canlı bağlantı ile takip etti. Dev kampanyanın en şanslı katılımcısı Sinan Arslan, 2019 model TOYOTA CHR aracı kazanan talihli oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan Sinan Arslan şunları söyledi: “Çok şaşkınız. Beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Duyar duymaz ailelerimizle paylaştık, onlarda inanmakta zorlandılar. MOBESKO Ailesi’ne teşekkür ederiz. Çok mutluyuz.”

05 Eki 2019 - 12:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler