Millet Bahçesiyle ilçe güzelleşir mi?

Kocaeli’nin en sorunlu ilçesi olarak gözüken Dilovası’nı daha yaşanabilir hale getirmek isteyen belediye başkanının tek çözüm odağı Millet Bahçesi

Bilindiği üzere DilovasıKocaeli’nin ve Türkiye’nin en çok kanser oranına sahip olan yerleşim yeri. Bir türlü çözülemeyen sorunlar, fabrikalar ilçeyi sadece mecburiyetten çalışmak için gelenlerin olduğu bir yerleşim yeri olarak görmesine neden oluyor. Dilovası’nın belediye başkanı Hamza Şayir’in ise ilçe ile ilgili attığı şu ana kadar tek somut adım Millet Bahçesi’nin yapılacak olması ve 2b arazilerinde atılan adımlar ile yüzme havuzu. Kömürcüler OSB hala aynı yerinde dururken, çözülmeyi bekleyen onlarca sorun var. Ayrıca ilçeye gelmesi planlanan kimyasal tanklar da cabası. Şayir ise vatandaşlar ve STK’lar ile buluştuğu her toplantıda olduğu gibi geçtiğimiz günde Millet Bahçesi’nde bahsederek: “276 dönüm içerisinde her türlü sosyal aktivitesini barındıracak Millet Bahçesini kazandırıyoruz. Yüzme havuzumuz yakında bitiyor ve açılışını hep birlikte yapacağız. Köseler de 49 dönüm alanı ilçemize kazandırarak mesire alanı yapacağız. İlçemizde ki 2B ve orman alanları konusunda çalışmalarımız yaptık. Artık halkımız tapularına kavuşacak.” dedi.

25 Şub 2020 - 22:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Şemsettin Güzellik - Güzelleşir tabi. Her seferinde yandaşın bir kaçına böyle lüzumsuz işler ihaleleri verilir Güzelleşmeleri sağlanır bir daha sefere başka yandaşlar güzelleştirilip böylece yavaş yavaş partiye yanaşan herkes güzelleşir. Biraz zaman alır ama olsun neticede güzelleşmek var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 22:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler