Millet bahçesi için Ankara’da ihale yapıldı!

Kocaeli’de yapılması planlanan Millet Bahçesi için bugün Ankara’da ihale yapıldı

Millet bahçesi için Ankara’da ihale yapıldı!
Millet bahçesi için Ankara’da ihale yapıldı!
Haber albümü için resme tıklayın

Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın hemen üstünde, Örcün Mahallesi sınırları içinde yer alan Gölcük Millet Bahçesi’nin yapım ihalesi, bugün, TOKİ Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Millet Bahçesi 56.000 m2 alanda doğal zenginlikleriyle, Gölcüklülerin nefes alacağı bir yaşam alanı olacak. Mareşal Çakmak Caddesi’nde yapılacak millet bahçesi için, arsanın devir alınması koşulu olan lojmanların yapılması konusunda, Milli Savunma Bakanlığı ve Çevre Şehircilik Bakanlığı nezdinde de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

MİLLET BAHÇESİNDE NELER OLACAK?

Yapılacak millet bahçesiyle ilgili de bilgi veren Başkan Sezer: “Gölcük Millet Bahçesinde; Millet Kıraathanesi, Çınar Meydan, Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Şifalı Bitkiler Bahçesi, Lalezar Bahçesi, Gülizar Bahçesi, Etkinlik Çayırı, Bisiklet Yolu, Koşu Yolu, Sağlıklı Yaşam Parkuru, Gezinti Yolu, Kameriyeler, Oturma Basamakları, Oturma Noktaları, Etkinlik Çayırı, Millet Çayırı / Afet Toplanma Yeri, Meşe Korusu, Kayın Korusu gibi birçok doğal, kültürel ve sportif alan yer alacak. Millet Kıraathanesi 560 m2 kapalı alana sahip olacak ve bünyesinde; kafetarya, kütüphane ve benzeri sosyal ihtiyaç alanları yer alacak” dedi.

18 Ağu 2020 - 16:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Gözlük - Gölcük'ten bahsediyor, "arkası Çınarlı" neresi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 16:00
03

Ersoy Kandemir - Çok önemli ilimiz adına ya,arkası koskocaman Çınarlı Mesire Alanı!Allah akıl fikir yoksunu etmesin,çok zor gerçekten,Kocaeli ve işsiz Kocaeliler adına çok önemli bir adım atılmış gerçekten!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 16:00
02

Gözlük - Gölcük'ten bahsediyor, "arkası Çınarlı" neresi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 16:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler