Meteoroloji şaşırdı! Tahmin tamamen değişti!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün saatler önce sitesinde yer alan hava tahmin raporu güncellendi. Sabah açıklanan rapordaki 3 günlük yağmur tahmini ve sıcaklığın 22 dereceye kadar düşeceğine dair tahmin değişti. İşte yenilenen hava tahmin raporu…

Meteoroloji şaşırdı! Tahmin tamamen değişti!
Meteoroloji şaşırdı! Tahmin tamamen değişti!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, günlerdir, 18 Eylül Cuma, 19 Eylül Cumartesi, 20 Eylül Pazar ve 21 Eylül Pazartesi gününün yağmurlu olacağına dair raporlar yayımlıyordu. Bugün sabah saatlerinde girdiğimi raporda, cuma günü yağış olmayacağı bilgisine yer verilmişti ancak diğer 3 gün için yağmur tahmini değişmemişti. Ayrıca, hava sıcaklığının 22 dereceye kadar düşeceği bilgisine de yer verilmişti. Öğleden sonra güncellenen raporda ise tahminler değişti. Yağmur, bu kez de 3 günden 1 güne indi. Sıcaklığın ise 22 değil, 25 dereceye gerileyeceği aktarıldı.

İşte yenilenen hava tahmin raporu:

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 23, en yüksek 31 derece.

17 Eylül Perşembe günü yani yarın hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 22, en yüksek 30 derece.

18 Eylül Cuma günü havanın bulutlu olacağı belirtilmişti, bu tahmin değişti. Cuma günü hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak, sıcaklık en düşük 23, en yüksek sıcaklık 30 derece seviyesinde seyredecek.

19 Eylül Cumartesi günü havanın gök gürültülü sağanak yağışlı olduğu kaydedilmişti, yeni raporda yağış tahmini ortadan kalktı. Yeni tahmine göre cumartesi günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Ancak sıcaklık 26 dereceye kadar düşecek. En düşük sıcaklık ise 22 derece olacak.

20 Eylül Pazar günü gök gürültülü sağanak yağış uyarısı vardı. Bu tahminde gök gürültülü yağışın yerini gök gürültüsüz sağanak yağış aldı. Sıcaklık tahmini ise en düşük 20, en yüksek 22 dereceydi. Bu tahmin de değişti, yeni rapora göre en düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 25 derece olarak hissedilecek.

21 Eylül Pazartesi günü için de gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapılmıştı. Bu tahmin de değişti. Kocaelililer, yeni haftaya parçalı bulutlu ve güneşli bir havada girecek. Sıcaklık en düşük 21, en yüksek 25 derece olacak.

Orta vadeli tahminlerde sıcaklıkla ilgili bilgi olmasa da yağış durumuyla ilgili bilgi mevcut. Buna göre 22 Eylül Salı ve 23 Eylül Çarşamba günü de yağış yok, hava güneşli.

SABAHKİ TAHMİN RAPORU ŞÖYLEYDİ

 

16 Eyl 2020 - 14:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler