Marmara’ya fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü lodos ve fırtınaya karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu duyuruda özellikle yurdun batı kesimlerini lodos ve fırtınaya karşı uyardı

Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: “Yarın(Çarşamba) güney ve güneybatı yönlerinden esecek olan rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında fırtına(60-75 km/saat), Perşembe günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ile Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”.

25 Şub 2020 - 14:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Takunya - ALLAH CC SENDEN İSTİYORUZ KIŞ BİTİYOR LÜTFEN 5 METRE KAR YAĞMASINI İSTİYORUZ DUASINI KABUL ETTİĞİN MÜMİN KULLAR HÜRMETİNE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 14:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler