Marmara beşik gibi sallandı!

Marmara Denizi’nde bu sabah saatlerinde art arda depremler yaşandı

Marmara Denizi, Tekirdağ Güzelköy açıklarında bu sabah peş peşe depremler yaşandı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre en büyüğü 3.1 olan deprem 10.4 derinlikte meydana geldi. AFAD ise depremin şiddetini 3.0 olarak açıkladı. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre son depremler...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları Enstitüsü’ne göre; ilki saat 06.26’da, sonuncusu ise 07.42’de gerçekleşen depremlerin en büyüğü Richer Ölçeği’ne göre 3.1 olarak tespit edildi.

Toplam 18 deprem, Marmara Denizi’nde Tekirdağ’a bağlı Güzelköy açıklarında arka arkaya yaşandı.

11 Oca 2020 - 08:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler