Mahkumlar maç izlemek istiyor

Kandıra Açık Cezaevi'nden mesaj var. Kader mahkumları hafta sonu lig maçlarını izlemek istiyor

Kandıra’da bulunan Açık Cezaevi'ndeki kader mahkumları, yakınları aracılığıyla gazetemize ulaştı. Cezaevinde hafta sonları maç izlemek istediklerini ileten mahkumlar, Süper Lig maçlarını Bein Sports’u izleme imkanının kendilerine tanınmasını talep ediyorlar. Mahkumlar, “Burada bizler için her şey düşünülmüş başta devletimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Maçları da izleyebilirsek çok mutlu olacağız. Bu talebimizin yetkililer tarafından dikkate alınmasını rica ediyoruz. Cezaevi yönetimi bu talebimizi yerine getirirse Allah razı olsun diyeceğiz" diyerek isteklerini dile getirdiler.

22 Eyl 2019 - 21:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler