Lazerle genital beyazlatma Akademi’de

Zaman içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı renk koyulaşması gözlemlenebilen genital bölgeye lazer ile beyazlatma işlemi yapılmaktadır. Akademi Hastanesi'nde de bu işlem güvenle gerçekleştiriliyor

Genital bölge koyulaşması, kişiye fiziksel bir zarar vermemesine rağmen psikolojik olarak kadınları yıpratmakta ve güvensizlik aşılamaktadır. İzmit’te sağlık sektörünün önde gelen temsilcisi olan Akademi Hastanesi, Operatör Doktor Yaşar Çeğil önderliğinde lazerle genital beyazlatma işlemini güvenle gerçekleştirmektedir.

BÖLGESEL KOYULAŞMANIN SEBEPLERİ NELERDİR?

Yaşa ve hormonal değişimlere bağlı olarak genital bölge esmerleşebilir. Hormon dengesizliği yaratan rahatsızlıklar, genital bölge enfeksiyonları, vitamin eksiklikleri, aşırı şişmanlık ve gebelik döneminde artış gösteren estrojen hormonu gibi nedenlerden dolayı genital bölgede koyulaşmalar ortaya çıkabilir.

BEYAZLATMA OPERASYONU

Lazer kullanılarak yapılan genital bölge beyazlatma operasyonu oldukça basit bir şekilde uygulanmaktadır. Beyazlatılmak istenen genital bölgeye uygulanan lazer ışınları melanin salınımının önüne geçerek genital beyazlamayı gerçekleştirmektedir. Ağrısız bir operasyon olarak gerçekleştirilen genital beyazlatmada anesteziye ihtiyaç duyulmamaktadır. Yapılan işlemin ardından hasta günlük hayatına rahatlıkla devam edebilir.

OPERASYON SONRASI

Yapılan işlem sonrası önerilen kremlerin kullanılması önem teşkil etmektedir. Beyazlatma işleminden sonraki birkaç gün şişme, kızarma ve geçici kararma gibi sorunlar ortaya çıkabilir ancak bunlar kısa süre içerisinde düzelmektedir. Lazer teknolojisi kullanılarak beyazlatılan cilt yenilenmiş ve daha sağlıklı bir görünüme sahip olacaktır.

06 Kas 2019 - 15:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Levent - erkekler için bir şey yok mu neden hep bayan.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 15:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler