Lastik işçisine tarihi zam!

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı Goodyear ile gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yüzde 22 ve yüzde 47 arasında sosyal yardım zammı alındığını ifade etti

Lastik işçisine tarihi zam!
Lastik işçisine tarihi zam!
Haber albümü için resme tıklayın

Bugün Tryp By Windham Otel’de Lastik İş Sendikası ve Goodyear arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri gerçekleşti.

Görüşmelere Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve yönetimi ile Goodyear yetkilileri katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme ardından açıklama yapan Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Aladdin Sarı şu sözleri kaydetti: “Bugün Goodyear Adapazarı ve Kocaeli fabrikalarıyla alakalı toplu iş sözleşmeleri görüşmelerini yaptık. Özellikle üretim işçisi diye değerlendirdiğimiz arkadaşlarımızla ilgili 3, destek hizmetleriyle ilgili 1 madde geçti. Toplamda 4 maddenin geçtiği müzakerelerde evlenme, doğum, ölüm yardımlarıyla ilgili tarihinde ilk kez yüzde 22 ile yüzde 47 oranında zam almıştır.

ARABULUCU İŞLEMLERİ BAŞLAYACAĞI TARİHLER

Burada tabii bunlar iyi taraflar olduğu kadar bizim üzerinde durduğumuz maddeler var. Yeni işçinin işe giriş ücreti dahil olmak üzere, yıllık ücretli izinler, yıllık ikramiye geçici işçi.Destek maddeler de olmak üzere Bu maddeler geçmiş değil, bunlar bizim her zaman ifade ettiğimiz kazanılmış haklarımız olarak değerlendirdiğimiz konulardan bir tanesi. Diğer toplantı 9 Mart’ta saat 14.00’te yapılacak. Bu süreç içerisinde arabulucu işlemlerinin başlayacağı tarihler bunlar.”

25 Şub 2020 - 13:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Patron - Bence maaş eflasyon oranda düsürülsün maaşlar sosyal haklar Suriye bagislansin en iyi sözleşme budur .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:31
02

Mert - Rahmetli Başkanı mumla ararsınız mumla Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşAllah , Yeter artık beee kazanılmış hakları koruyacakmış Falan filan Kardeşim Rahmetli size birşey öğretememiş kazandığı hakların üstüne koyacaksın işçinin gönlünü alacaksın ,yok destek personelini istemiyorlarmış onlar sizleri çok istiyor sanki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:31
01

İşçi - Vay anasını tarihî zam ha tiriviri karacan taktiği devam güç sizde gayret bizde devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 13:31


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler