Kurtarma ekibi İzmit’ten yola çıktı!

İzmit Belediyesi kurtarma ekipleri Elazığ'a gidiyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in talimatı üzerine İzmit Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri Elazığ Sivrice’ye yola çıkmak üzere harekete geçti.

HEMEN HAREKETE GEÇİLDİ

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yurt dışında bulunmasına rağmen hemen Elazığ'a yardım için harekete geçti.

İZMİT ARAMA KURTARMA

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerini harekete geçirerek Sivrice’ye bir an önce yola çıkmaları için talimat verdi. Hürriyet'in talimatı üzerine ekipler Sivrice’ye yola çıkmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, "Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından İzmit Belediyesi olarak harekete geçtik"

DUALARIMIZ ELAZIĞ İLE

Başkan Hürriyet, "Depremi en iyi bilen kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Dualarımız ve yardımlarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak" açıklamasında bulundu.

24 Oca 2020 - 23:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İZMİT,Lİ - Paşalı 15 yıldır belediye başkanı olanlar yurt dışında cirink atarken neden sessizdin.
paşalı kızınızımı kıskanıyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 23:49
01

Pasalii - Birak trübüneee oynamayi beee! Sen fransalarda takil gelmeee!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 23:49


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler