KSMMMO’nun yönetimi mazbata aldı

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın yeni yönetimi adliyeye gelerek mazbatasını aldı

KSMMMO’nun yönetimi mazbata aldı
Haber albümü için resme tıklayın

KSMMMO geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimde 7 kişilik yönetim kurulu seçildi. 7 kişilik yönetimin 4’ü Etkin Grup’tan, 2’si Değişim Grubu’ndan, 1’i de Meslekte Birlik Grubu’ndan seçilen isimlerden oluştu. İlk yönetim kurulu toplantısında başkan olarak görevlendirilmesi beklenen Mustafa Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri Adliyeye gelerek mazbatayı aldılar. KSMMMO’nun yeni yönetimine mazbatayı Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça verdi. Yönetime Değişim Grubu’ndan seçilen Taner Öner tatilde olduğu için mazbataya almada gelmedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”

KSMMMO’da en çok oyu olan Etkin Grup’un adayı Mustafa Taşpınar mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, “İlk yönetim kurulu toplantımızı Cuma günü saat 10.00’da yapacağız. Görev dağılımımız tamamlanacak. Bundan sonra önümüze bakacağız. Çalışmalarımız tam gaz sürecek. Meslektaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kucaklayıcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz” dedi.

26 Haz 2019 - 16:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler