Kocaeli’ye denizden giriş çıkış yasaklandı!

Kocaeli Valiliği tarafından alınan karar göre, balıkçı teknelerindeki personelin tekne dışına çıkması ve liman içerisine girmesi yasaklandı. Bununla birlikle özel tekneler ile seyir yapmak yasaklandı

Kocaeli İli Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplantısında bir dizi yeni karar alındı. Alına kararalar göre,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne merkezi depo olarak tahsis edilen İnterteks fuar alanında pandemi süresince İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı güvenlik personelinin görev yapması kararlaştırıldı  

Coronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında, deniz yolu ile Kocaeli’ne giriş ve çıkışın, il sınırları içerisinde özel tekneler ile seyir yapmanın pandemi süresince yasaklandı. Kocaeli dışından gelen ve ticari faaliyette bulunan balıkçı teknelerindeki personelinin tekne dışına çıkmasının ve liman içerisine girmesi yasaklandı. Kocaeli’den çıkış yaparak başka şehirlere gidecek balıkçı teknelerinin de bu uygulamaya tabi olacak. 20 metreden küçük tüm temasların, İzmit Körfezine giriş ve çıkışlarında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı İzmit Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi tarafından sorgulanarak ilgili kolluk kuvvetlerine bildirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Kocaeli İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ortak çalışması ve aralarında imzalanacak bir protokol ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezine iaşe, ibate ve hijyen malzeme desteğinde bulunulmasına karar verildi.

08 Nis 2020 - 15:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mokoko - Kandıra ile Karamürsel’e dikkat edilmeli .bu yasakları geç çıkaranları da cin çarpsın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 15:38


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler