Kocaelililer, güne depremle uyandı

Kocaelililer, bugün güne depremle uyandı. Kandilli Rasathanesinden alınan verilere göre bugün saat 07.21’de Yalova açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Kocaeli’de pek çok noktada hissedilirken depremi en şiddetli hisseden kentimizin Batı yakası olarak tabir ettiğimiz Gebze oldu

Marmara Denizi'nin Yalova açıklarında saat 07.21'de AFAD’a göre 3.9, Kandilli Rasathanesine göre ise 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Yalova, Kocaeli, Bursa ve İstanbul’da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin merkez üssünü Yalova’nın 3.98 kilometre açığı, derinliğini ise 11.09 kilometre olarak duyurdu. Yalova’da meydana gelen depremle ilgili uzmanlardan açıklama bekleniyor.

08 Mar 2020 - 08:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler