Kocaelililer dikkat! Önce 27 derece sıcaklık sonra yağmur!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, o günler için uyardı: Yağmur geliyor. Bir süredir güneşin etkisiyle ısınan hava, önce 27 dereceye kadar çıkacak, bir gün sonra ise yağmur yağacak

Kocaelililer dikkat! Önce 27 derece sıcaklık sonra yağmur!
Kocaelililer dikkat! Önce 27 derece sıcaklık sonra yağmur!
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliMeteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre Kocaeli’de sıcaklık bir hayli yükselecek, sonrasında ise yağmurun etkisi ile düşecek. Bugün kentimiz güneşli havanın etkisi altında. En düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 22 derece.

Ve sıcaklık hafta başında hissedilir derecede artacak. Parçalı bulutlu ve güneşli havanın etkili olacağı yarın, en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 27 derece olacak. Rapora göre; gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkı 19 derece.

17 Nisan Salı günü ise güneşli hava, yerini uzun bir süre sonra yağmura bırakacak. Hafif sağanak şeklinde yağacak olan yağmur, sıcaklığı az da olsa düşürecek. En düşük sıcaklık 12, en yüksek sıcaklık 24 derece olacak.

18 Nisan Çarşamba günü sisle başlanacak olan gün, güneşle devam edecek. Sıcaklık ise değişmeyecek.

19 Nisan Perşembe günü hava bulutlu ve zaman zaman güneşli. En düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 20 derece seviyesinde seyredecek.

20 Nisan Cuma günü sağanak yağmur gelecek. Ve yağmurla birlikte sıcaklıkta düşüş yaşanacak. En düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 18 derece olarak hissedilecek.

5 günlük hava tahmin raporunun yanı sıra uzun vadeli tahminlere bakıldığında 21 Nisan Cumartesi günü hem güneş, hem de yağmur bir arada bekleniyor.

22 Nisan Pazar günü ise havanın tekrar açacağı tahmin ediliyor.

BÜYÜTMEK İÇİN GÖRSELİN ÜZERİNE TIKLAYIN

15 Nis 2018 - 13:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler