Kocaeli’deki ünlü pizzacıya para cezası!

İzmit Belediyesi, encümen toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda Kocaeli’de bulunan ünlü pizza firmasına da ceza kesildi

İzmit Belediyesi, encümen toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda Kocaeli’nin birçok noktasında şubesi bulunan pizzacıya da para cezası kesildi. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün encümen gündemindeki maddesinde Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı Mehmet Şanlı tarafından işletilen Snoopy Pizza unvanlı iş yerine 320 TL para cezası verildi. İş yerinde personelin imalat alanında sigara içip izmaritleri yere attığı, iş yerinde tarihi geçmiş ketçap ve mayonez bulunduğu tespit edildi.

19 Haz 2019 - 13:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Pizza Lazza sakın almayın - pizza lazzadan sakın sipariş vermeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42
07

Sercan DEMİRCAN - MaşAllah cezanın miktarı nasıl da ürkütücü baya baya ceza kesmişsiniz yahu keşke ödül verseydiniz siz buna ceza mı diyorsunuz be

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42
06

Mahsun Vatanevladı - 350 bin lira Çok büyük ceza Kesinlikle ödeyemez İflas eder. Pardon yanlış okumuşum 350 liraymış yani 10 Pizza parası.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42
05

Asd - Para verselermiş üstüne. Lütfen bir daha halkın sağlığı ile oynamayın, alın size 200 lira. Böyle devam ederseniz cezanız katlanarak artar. Şaka gibi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42
04

müzeyyen çılgan - nasıl oluyoda sigara içmenin cezası o pralar çıkıo o işletme sahibine ayrı içene ayrı ceza kesilmesi lazım deilmi belediye yetkilileri görevlerini eksikmi yaptı sorusu gelio kafalara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42
01

Suat Özsel - Çok yüklü miktarda para cezası kesilmiş tebrik ederim. 320 TL nedir ya hiç caydırıcı değil !!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler