Kocaeli’de yağmur teyakkuzu

İlimizde etkisini gösteren sağanak yağış dolayısıyla yollarda, iş ve işyerlerinde olası tehlikelerin yaşanmamasını isteyen Büyükşehir ekipleri teyakkuza geçti

Kocaeli’de yağmur teyakkuzu
Kocaeli’de yağmur teyakkuzu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

18 Haziran Salı günü saat 11.00 sularında aniden bastıran yoğun yağmurKocaeli’nin İzmit ilçesinde etkili oldu. Sağanak yağmurla birlikte kentin pek çok noktasında alt yapı problemleri nedeniyle su baskınları yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ile İSU ekipleri ise su baskınlarının ardından çalışmalara başladı. İzmit ilçesinin 16 ayrı bölgesine müdahalede bulunan ekipler, su biriken yollara anında müdahale ederken iş ve işyerlerinde oluşacak tehlikelere karşı tedbir alındı.

TÜM EKİPLERLE...

Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te yaşanan yoğun yağmur yağışından dolayı vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekipleriyle sahadaydı. Yoğun yağmur yağışında Büyükşehir ekipleri, Kocaeli’nde hiçbir yolun, iş ve iş yerlerinin sular altında kalmaması için tüm ekipleriyle birlikte müdahale etti. Sağanak yağmur boyunca ve sonrasında sahada olan Büyükşehir ekipleri, sorun yaşayan yerlere müdahale etti.

PERSONEL SAHADA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yağış boyunca teyakkuzdaydı. Kocaeli İtfaiyesi’nden 10 ekip, 5 araç ve 20 personelle görev alırken Zabıta Daire Başkanlığı, 15 araç yaklaşık 35 personelle sahada yer aldı. İSU Genel Müdürlüğü de yağışın etkili olduğu yerlere görevli personelini sahaya çıkardı. Ulaşım Daire Başkanlığı ise her türlü tedbiri aldığını belirterek sahadaki ekiplerin acil istekleri doğrultusunda greyder ve iş makinalarını beklettiğini belirtti. Büyükşehir ekipleri olası tehlikelere karşı hazır bekliyor.

18 Haz 2019 - 14:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler