Kocaeli’de sıcaklık 2 katına çıkacak

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu; sıcaklık, yarından itibaren hissedilir derecede artacak ve ilerleyen günlerde artış sürecek. Kocaeli, hafta sonunu güneşli geçirecek, yeni haftaya ise günlerce sürecek yağmurla girecek. İşte haftalık hava durumu…

Kocaeli’de sıcaklık 2 katına çıkacak
Kocaeli’de sıcaklık 2 katına çıkacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de günlerdir süren yağmurlu hava, bugün itibariyle yerini güneşe bıraktı. Sıcaklığın 6-7 derece seviyesinde seyrettiği bugünün ardından sıcaklıklarda hissedilir derecede bir artış yaşanacak. Yarın itibariyle sıcaklık, 2 kat artacak ve yükseliş sonrasında da sürecek. Kocaeli, bugün güne güneşli bir hava ile başladı. Bu durum, hafta sonu da devam edecek. Yeni haftada ise günlerce sürecek yağmur beklentisi var.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre; Kocaeli’de bugün en düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 7 derece. Hava ise gün boyu yağışsız olacak.

25 Ocak Cumartesi günü yani yarın hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 2 olsa da en yüksek sıcaklık 12 dereceye kadar yükselecek.

26 Ocak Pazar günü hava parçalı bulutlu ve güneşli. En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 13 derece seviyesinde seyredecek.

27 Ocak Pazartesi itibariyle yağmur geri dönüyor. Hafif yağmurun etkili olacağı ve gün boyu sürmesi beklenmeyen yağmura rağmen sıcaklık en düşük 5, en yüksek 12 derece olacak.

28 Ocak Salı günü yağmur etkisini az da olsa artıracak ancak sıcaklık düşmeyecek aksine artacak. En düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 13 derece olarak hissedilecek.

29 Ocak Çarşamba günü de yağmur sürecek. Sıcaklık en düşük 6, en yüksek 14 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise 30 Ocak Perşembe ve 31 Ocak Cuma günü de havanın yağışlı olacağı görülüyor. Ancak sıcaklıkta düşüş ya da yükseliş olacağına dair bir bilgi henüz yok.

24 Oca 2020 - 13:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler