Kocaeli’de bahara yağmur molası! Sıcaklık düşecek

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, bir süredir güneşli olan ve sıcaklığın 20 derecenin üzerine çıktığı ilimizde ilkbahara bir süre ara verilecek, yarın başlayacak olan yağmurun ardından sıcaklıklar da düşüşe geçecek… Ayrıca yarın fırtına bekleniyor

Kocaeli’de bahara yağmur molası! Sıcaklık düşecek
Kocaeli’de bahara yağmur molası! Sıcaklık düşecek
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliMeteoroloji Müdürlüğü duyurdu, 1 Mart itibari ile hızla yükselmeye başlayan ve bugün itibariyle 23 dereceye kadar çıkan sıcaklık, yarından sonra hissedilir derecede düşecek. Sağanak yağışın beklendiği 12 Mart Salı günü ile başlayacak olan sıcaklık düşüşü, 13 Mart Çarşamba günü kendini daha da hissettirecek.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün 23 dereceyi bulan sıcaklık, yarın sağanak yağışın da etkisiyle en düşük 10, en yüksek 18 derece seviyesine gerileyecek. Ayrıca yarın kuzeyden esen rüzgarın hızı 40-60 kilometre/saati bulacak. Yani fırtına beklentisi var.

13 Mart Çarşamba günü de yağmur sürecek ancak sağanak olmayacak. Sıcaklıktaki düşüş ise hissedilir derecede olacak. En düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 11 derece olarak hissedilecek.

14 Mart Perşembe günü, güneş yüzünü tekrar gösterecek, sıcaklık en düşük 7, en yüksek 13 derece seviyesinde seyredecek.

15 Mart Cuma günü ise sağanak yağış geri dönecek, en düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak.

16 Mart Cumartesi günü hava bulutlu ve zaman zaman da güneşli olacak, sıcaklık en düşük 7, en yüksek 13 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise 17 Mart Pazar günü ve 18 Mart Pazartesi günü havanın açık ve güneşli olması bekleniyor.

11 Mar 2019 - 14:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler