Kocaeli’de 102 odalı otel icradan satılık!

Kocaeli’de bulunan 102 odalı otel icradan satışa çıkıyor

Kocaeli’de 102 odalı otel icradan satılık!
Kocaeli’de 102 odalı otel icradan satılık!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Çiçeklidere Mahalle/Köy, Balçık Mevkii, Balçık Köyü Turistik Şile Yolu Turgut Özal Bulvarı, Armutlu Sokak No: 21 adresinde bulunan 102 odalı otel icradan satışa çıkarıldı.

Ana otel binası ve tek katlı bungalov binaları ile tenis kontu, basketbol sahası, yüzme havuzu gibi çeşitli inşaat yapılarından meydana gelen, dört yıldızlı LİFE PORT HOTEL isimli bir kompleks otel tesisi 61 milyon muhammen bedelle satışa çıkartılıyor. Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından dev otel için iki ayrı satış ihalesi gerçekleştirilecek. Söz konusu 102 odalı otel için ilk satış ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde Gebze Adliyesi 1. Kattaki İhale odasında saat 11:30’da gerçekleştirilecek. Bu ihalede alıcı çıkmazsa bu kez 5 Mart 2019 tarihinde aynı yer ve saatte ihale yapılacak.

SABİHA GÖKÇEN’E YAKIN

Özel güvenlik sistemli otel, Sabiha Gökçen Hava Limanı' na, Gebze ve Tuzla Organize Sanayi Bölgelerine, TEM ve D.100 Otoyollarına ve Formula-1 Pisti' ne yakın konumda olup, ulaşım imkanları çok iyidir. Belediye hizmetlerinden faydalanmakta, az eğimli arazi yapısına sahip olup, alım ve satım kabiliyeti bulunmaktadır. Ancak, taşınmaz üzerindeki intifa hakkı bulunması ve içerisinden Nato Boru Hattı geçmesi değerini olumsuz yönden etkilemektedir.

OTEL İÇERİSİNDE BULUNAN YAPILAR

Yapılar : Taşınmaz üzerinde, aşağıda ayrıntısı belirtilen yapılar mevcut olup tüm bu yapılar 11-15 yaş gurubundadır. Parsel üzerinde bulunan ana bina ve hizmet binalarının toplam alanı 17.789,31. m2 olup sınıflardırmaları şöyledir.

A Tipi Bungalov : 26 Adet olup, her biri tek katlı ve 40.68 m2 taban alanlı olup, 1+1 şeklinde, salon, bir oda ve bir banyodan ibarettir. Banyo taban ve duvarlar seramik kaplı, tavan, oda döşeme ve duvarları ahşap lambri kaplı, iç doğramalar cilalı ahşap tablalı, dış doğramalar cilalı ahşap olup 4. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

B Tipi Bungalov : 10 Adet olup, her biri tek katlı ve 47.48 m2 taban alanlı olup, 2+1 şeklinde, salon, iki oda ve bir banyodan ibarettir. Banyo taban ve duvarlar seramik kaplı, tavan, oda döşeme ve duvarları ahşap lambri kaplı, iç doğramalar cilalı ahşap tablalı, dış doğramalar cilalı ahşap olup 4. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

C Tipi Bungalov : 4 Adet olup, her biri tek katlı ve 78,08 m2 taban alanlı olup, 3+1 şeklinde, salon, üç oda ve iki banyodan ibarettir. Banyo taban ve duvarlar seramik kaplı, tavan, oda döşeme ve duvarları ahşap lambri kaplı, iç doğramalar cilalı ahşap tablalı, dış doğramalar cilalı ahşap olup 4. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

Dubleks Villa : İki katlı (dubleks), 196,93. m2 toplam alanlı, salon, üç oda, iki banyo ve sauna bölümünden ibaret ahşap esaslı bir yapı olup, özel konuk ağırlamada kullanılmaktadır. 4. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

Otel Binası : Bodrum, zemin ve dört adet normal katlardan ibaret, çelik konstrüksiyon tarzında, 12.953,52. m2 toplam inşaat alanlı, dört yıldızlı turistik bir yapıdır. Bodrum katta, makine dairesi, ofisler, depolar, mutfak ve personel alanları, zemin katta resepsiyon alanı, lobi bar, satış ofisleri, toplantı odası, spor alanı, kapalı yüzme havuzu, yönetim ofisleri ve 14 adet otel odası, 1. Normal katta toplantı odaları, iki adet lokanta ile mutfak, 2. Normal katta 44 adet otel odası, 3.normal katta 44 adet otel odası bulunmakta olup, buna göre otelde toplam 102 adet oda mevcut olup, 4. Normal kat teras olarak kullanılmaktadır. 5. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

Açık Yüzme Havuzu : Üstten taşınmalı sistemli, içi seramik kaplı, 367,90. m2 taban alanlı ve 65,67 m2 taban alanlı olmak üzere toplam 433,57. m2 betonarme bir yapı olup, dışında güneşlenme terasları bulunmaktadır. 4. Sınıf A gurubu yapı türündedir.

Tenis Kortu ve Basketbol Sahası: Çevresi tel örgü çevrili yaklaşık 2.000,93. m2 lik bir alan içinde nizami ölçülerde üç adet tenis kortu ve bir adet basketbol sahası bulunmaktadır. 2. Sınıf B gurubu yapı türündedir.

Çevre Düzeni : Tesisin çevresindeki duvar ve tel çitler ile tesis içindeki binalar arasındaki kilit parke taşı kaplı yollar, 6,60 m2 kedi barınağı ve çevri çiti, 2 adet 19,62. Şer m2 yapay göl ve kanalı 81,25 m2 toplam alanlı 13 adet kümes, havuz kenarında büfe ve çay bahçesi bulunmaktadır.

Kuyular : Tesisin içinde 6 adet artezyen kuyusu bulunmaktadır.

Çevre Aydınlatma Düzeni: Binaları ve spor alanlarını aydınlatılmak üzere yapılmıştır.

Bunlar dışında 78,98 m2 tek katlı çamaşır hane, 90,72 m2 tek katlı trafo binası, 67,50 m2 tek katlı malzeme deposu, 13,88 m2 güvenlik binası, 93,24 m2 arıtma, 12,87 m2 LPG binası ile 40,00 m2 garden sauna bulunmaktadır.

Peyzajı yapılmış otel çevresinde dosyada mevcut ziraat bilirkişi raporunda ayrıntısı yazılı muhtelif tür, yaş ve adette birçok ağaç ve süs bitkileri ile çim alanları ve alanın tamamının sulanmasını sağlayan otomatik sulama sistemi bulunmaktadır.

TAPU KAYDI : Kocaeli Gebze İlçesi Balçık Mah/Köyü Çiçeklidere mevki Cilt 26 Sayfa 2576, Ada 220,Parsel 87 olan arsa üzerinde Yukarıda özellikleri yazılı otel,Havuz,Dubleks villa, Bungolavlar, Açık Yüzme havuzu,Tenis kortu ve Basketbol sahası,kuyular,Süs Bitkileri ve ağaçlar bulunan taşınmaz

12 Ara 2018 - 14:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mülayim Çoksert - Madem otel olarak çalıştırılamadı çok güzel üniversite veya sağlık tesisi , hastane olabilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 14:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler