Kocaeli son sürat koşacak

Cumhuriyet koşusu için başvurular başladı.Tüm katılımcılar kayıtlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinden elektronik olarak yapabilecek.

Kocaeli son sürat koşacak
Kocaeli son sürat koşacak
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 28 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu” için geri sayım başladı. Katılmak isteyen herkes başvurularını www.kocaeli.bel.tr üzerinden elektronik olarak yapabilecek.

ÜÇ KATEGORİDE KOŞULACAK

Bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından altıncısı gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu üç kategoriden oluşacak. 3 km Halk, 10 km Profesyonel ve 1 km’lik Çocuk Koşusundan oluşan organizasyon 28 Ekim Pazar günü 09.30’da Sekapark’ta başlayacak.

GÖĞÜS NUMARALARI ŞART

Yarışmada kullanılmak üzere 1 km, 3km ve 10km koşularına ait göğüs numaraları; 22-27 Ekim tarihleri arasında, mesai saatleri dahilinde, İzmit merkezdeki SEKASEM dahilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından nüfus cüzdanı ibraz edilerek teslim alınabilecek.

ZAMANLAMA ÇİPİ KULLANILACAK

10 km. koşusuna katılacak sporculara göğüs numaralarının yanında bir adet zamanlama çipi verilecek. Çipini almayan sporcunun derecesi ölçülemeyeceği için, bu eksiklikten kaynaklanan herhangi bir hak talebi de olamayacak. Bu çip sadece 10 km. koşusuna katılan sporculara verilecek.

GENÇ-YAŞLI FARKETMEZ

Genç-yaşlı demeden her kesimden vatandaşın koşabileceği Cumhuriyet Koşusundaki amaç; Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak, atletizm sporunu yaygınlaştırmak ve rengârenk görünümüyle büyüleyen Seka Park’ta, spor aracılığıyla halkı buluşturarak, sosyalleşmeye katkı sunmak.

BİRİNCİYE BEŞ BİN

Tüm kategorilerde ilk 5 dereceye giren koşuculara nakdi ödül, ilk üç dereceye giren koşuculara ise dercesine göre madalya verilecek. 10 Km koşusunda birinci gelene beş bin TL, 3 km Halk Koşusu’nda birinci olanlara ise bin TL ödül verilecek. Tüm kategoriler aynı anda saat 10.00’da koşacak. Ödül seremonisi ise saat 11.15’te gerçekleştirilecek.

04 Eki 2018 - 13:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fehmi Altemur - akpnin boş organizasyonu içinde Millet yok. Toplanın akpliler koltuk değnekçileri mhpliler büyükbirlikçiler koşun yuvarlanın çimende sonrada millet kıraathanesine gidin kek yiyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 13:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler