Kocaeli, o gün yağmurlu!

Kocaeli’ye uzun bir süredir yağmur uğramıyor, hava mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor diyebiliriz. Güneşli ve bulutlu hava bir süre daha devam edecek, önümüzdeki günlerde sadece bir gün hafif sağanak yağış var

Kocaeli, o gün yağmurlu!
Kocaeli, o gün yağmurlu!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’ye bir süredir yağmur uğramıyor, kent bulutlu ve güneşli havanın etkisi altında. Peki, yağışsız hava ne kadar sürecek! Yağmur yağışı bekleniyor mu? Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan 1 haftalık hava tahmin raporunda yağmur yağışı görünüyor ancak sadece 1 gün ve yağışın kuvveti hafif.

Kocaeli, bugün güne bulutlu ve güneşli bir havanın etkisi altında başladı. Sıcaklık en düşük 13 olarak belirtilirken en yüksek sıcaklığın ise 19 dereceye ulaşacağı belirtildi.

7 Kasım Çarşamba günü yani yarın da yok. Bulutlu ve zaman zaman güneşli bir havanın beklendiği yarın, en düşük sıcaklık 13, en yüksek sıcaklık ise 20 derece.

8 Kasım Perşembe günü, uzun bir aranın ardından kente yağmur düşecek. Hafif sağanak yağışın beklendiği Perşembe günü sıcaklık en düşük 11, en yüksek 18 derece seviyesinde seyredecek.

9 Kasım Cuma günü yağmur kenti terk edecek, yerini bulutlu ve güneşli bir havaya bırakacak. Sıcaklık en düşük 11, en yüksek 18 derece olarak hissedilecek.

10 Kasım Cumartesi günü de hava bulutlu ve güneşli. En düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 19 derece.

11 Kasım Pazar günü hava parçalı bulutlu ve güneşli, 12 Kasım Pazartesi günü ise bulutlu ve güneşli olacak.

GÖRSELİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN

06 Kas 2018 - 11:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler