Kocaeli nüfusunu geçti..!

Türk Metal Sendikası, Türkiye’deki çocuk işçiliğe dikkat çekmek için bir paylaşım yaptı. Sendikanın resmi internet sayfasından yapılan paylaşımda Türkiye’deki çocuk işçi sayısının Kocaeli’nin nüfusundan fazla olduğu anlatıldı

Kocaeli  nüfusunu  geçti..!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Türk Metal Sendikası sosyal medya hesabı Twitter üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Ülkemizdeki çocuk işçiliğe dikkat çekmek için yapılan paylaşımda Türkiye’de 2 milyon çocuk işçi olduğu vurgulanarak, Kocaeli’nin nüfusu ile karşılaştırma yapıldı. Sendikanın paylaşımında “Ülkemizdeki çocuk işçi sayısının, 10. büyük şehrimiz olan Kocaeli nüfusundan fazla olduğunu biliyor muydunuz? #ÇocukİşçiliğineDurDe” ifadeleri kullanıldı.

22 Nis 2019 - 09:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler