Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney istifa etti

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney istifa ettiğini duyurdu

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüneyistifa ettiğini duyurdu.

Ergüney istifasını şu sözlerle duyurdu: “23 Eylül 2020 Çarşamba günü itibarıyla yürütmekte olduğum Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevinden şahsi kararım ile istifa etmiş bulunuyorum. 2002 yılından beri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bir dava aşkı ile başlamış olduğumuz ve heyecanımızı hiç yitirmediğimiz Sağlık Bakanlığı nezdindeki idarecilik sürecimizi böylece nihayete erdirmiş oluyorum. İnşallah 1 Ekim 2020 tarihi itibarı ile klinik ve akademik çalışmalarıma kaldığım yerden devam etmek üzere, asıl mesleğim olan hekimlik görevine dönmüş olacağım.

KİMSEDEN KORKMADAN YOLUMUZA DEVAM ETTİK

Sağlık Bakanlığımızın atayacağı yeni İl Sağlık Müdürümüzün bayrağı bıraktığımız yerden alarak en üst seviyeye taşıyacağına inanıyor, kendisine ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi 2002 yılından beri Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde 4 yıl Sakarya Karasu Devlet Hastanesi Başhekimliği, 6 yıl Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliği, 3 yıl Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği yapmış bulunuyorum. Yaklaşık üç yıla yakın bir süredir de Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Bu süreler zarfında vatandaşlarımızın yüksek teveccühü sayesinde sorunların üzerine yüksek bir moral ve cesaretle giderek, ekiplerimizle gece gündüz demeden elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Hep hizmet üretmeye çalıştık. Çok çalıştık, az konuştuk ama kimseden korkmadan yolumuza devam ettik.

Mesai mefhumu, bayram tatili demeden, halkımıza en iyi sağlık hizmeti sunmak için 7/24 hep beraber çalıştığımız, mücadele ettiğimiz yakın çalışma arkadaşlarıma, şoföründen temizlik personeline, doktorundan ebesine, hemşiresine ve diğer tüm sağlık personelimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Hizmet sunmamıza pozitif katkılar sağlayan ilimizde hizmet eden Sayın Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti Teşkilatlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sağlık Sendikalarına, İşadamlarına ve burada saymakla bitiremeyeceğim tüm değerli Dostlarıma teşekkür ediyorum.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Görev yaptığım 16 yıl boyunca beraber çalıştığımız Sayın Bakanlarımız Recep AKDAĞ, Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Ahmet DEMİRCAN ve Fahrettin KOCA’ya, bakanlığımızda görev yapan bakan yardımcıları, müsteşar, genel müdür ve yardımcılarına, daire başkanlarına ve diğer tüm bakanlık personelimize destekleri için teşekkür ediyorum.

Her zaman manevi desteklerini hissederek moral bulduğumuz Sakarya ve Kocaeli’de yaşayan değerli vatandaşlarımıza ise hassaten teşekkür ediyorum.

Personelimiz veya vatandaşlarımızdan görev yaptığım süre içinde istemeden kırdığım, incittiğim veya bilmeden haksızlık yaptığım kişiler varsa onlardan özür diliyorum, haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben ise hakkımı herkese kayıtsız şartsız helal ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Mutlu ve sağlıcakla kalın. Op. Dr. Şenol ERGÜNEY Üroloji Uzmanı.

23 Eyl 2020 - 09:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

17

Nasuh Hamurcu - Deniz'e kızmayın o sadece dalga geçmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
15

Izmitli - ERSOY GÖZÜN AYDIN ŞENOL İSTİFA ETTTTTİİİİ :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
13

Ak genç - Misyon ve vizton sahibi olamadı hiç bir zaman.gmrevden alınacağını anladı demek istifa etmesi isabetli oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
10

OĞUZHAN YARDIMCI - Davaya konu olarak şahsıma atfedilen ve gerçek olmayan bir ünvanı ve dahi olmayan bir görevin kabulü anlamına gelen evrakın altına imza atarak beni adliye koridorlarında yıllarca mağdur eden(maddi.manevi) ve halen sürmekte olan mağduriyetimin müsebbiplerinden biri olan bir kişi olması sebebiyle şahsi olarak hakkımın zerresini dahi helal etmiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
07

Kocaeli41 - İstifa ederken ardındaki pisliklerinide toparlayıp temizleyip gitseydi ya
Onun zamanında bir yere gelen ve getirilenlerin hepsini temizlemeleri lazım ki sağlık bakanlığı bir arınsın temizlensin.
Yeni il sağlık müdürü olarakta siyasi bağlantısı olmayan adam gibi adam biri gelir İnşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
06

Adil Hekimoğlu. - Seb 18 yıl siyaset ve yöneticilik yaptıktan sonra tekrar Klinik ve akademik çalışmalarına geri dönebilmen için Tıp fakültesini yeniden bitirmen gerekir şimdi Hep mesleğin içindeydim diyeceksin ama iş öyle değil bu günkü tıbbın 18 yıl gerisinde kaldın bunu sen'de biliyorsun ama itiraf etmezsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
05

Nasuh Hamurcu - Deniz'e kızmayın o sadece dalga geçmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
04

ABY - Bence iktidar yandaşı MHP li bir il sağlık müdürü getirilmesi gerektiğini düşünüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22
03

Cemal - Kartepe ilçe sağlık müdürü Harun bey var. Hayırlısıyla o olur inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 09:22


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler