Kocaeli'deki işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Kocaeli’de Hüseyin Kuran isimli işçi, sosyal medya hesabında paylaştı, “Koronavirüse yakalandım” dedi. Şahsın bir tanıdığı Hüseyin Kuran'ın SEPAŞ'ta çalıştığını iddia etmişti. Ancak şahsın bu firma ile herhangi bir bağı olmadığı ve şirket bünyesinde bu isimde bir çalışan bulunnadığı anlaşıldı

Kocaeli'deki işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de ikamet eden Hüseyin Kuran isimli işçi, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve İzmit Seka Devlet Hastanesinde karantinada tutulduğunu duyurdu. Hüseyin Kuran’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: “An itibariyle korona virüsüne yakalandım Allahın izni ile atlatacagız savaşmaya kaldığım yerden dewam inşaAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun bütün hastalara Ranbim şifa versinn dualarınızı eairgemeyin Allaha emanet olun. Herşey eve sığar. Evde kalın .”

Hüseyin Kuran’ın bu virüsü çalışırken kapmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Hüseyin Kuran’da şu anda sadece öksürük olduğu, genel itibariyle durumunun iyi olduğu öğrenildi. Temas ettiği vatandaşların bir sağlık kuruluşuna başvurması hem kendileri hem yakınları hem de toplum sağlığı için önemli.

Düzeltme: Şahsın bir yakını Hüseyin Kuran'ın SEPAŞ'ta çalıştığını söylemişti fakat Kuran'ın ne SEPAŞ ne de SEDAŞ ile hiç bir bağının olmadığı öğrenildi. Şahsın SEPAŞ'ta çalıştığı şehven yazılmıştır.

29 Mar 2020 - 16:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ishak zengin - Rabbim sifasini versin kardeşim kisa zamnda iglesmeni beklyoruz Allahın iznyle bu günlrde gececek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:44
01

Bünyamin - tayyip erdoğan "hiçbir virus aldığımız tedbirlerden güçlü değildir. Allah CC. 'ın yarattığı virus tayyip erdoğanın tedbirleri karşısında aciz hiçbirşey yapamaz. virus ve virusu yaratan bile tayyip erdoğanın tedbileri karşısında aciz (haşa)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 16:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler