Kocaeli'de, şifalı su yolunda, zehir kapları!

Kandıra Merkez Erikli köyü şifalı su yolunun kenarına dökülen çöplerin içinde haşereleri öldürmeye yarayan zehirlerin boş kaplarının olması tepki çekti

Kocaeli'de, şifalı su yolunda, zehir kapları!
Kocaeli'de, şifalı su yolunda, zehir kapları!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra Merkez Erikli köyü şifalı su yolunda bir vatandaşın çekip, WhatsApp ihbar hattımıza gönderdiği görüntüler, şaşkınlık yarattı. Bitkilere zarar veren haşereleri öldürmek için kullanılan zehirlerin kaplarının şifalı suya giden yolun kenarına atılmış halde bulundu. Vatandaş, belediyenin köyün çöplerini sürekli aldığını ancak kimi vatandaşların çöplerini buraya getirip attığını dile getirerek “Böbrek taşlarına iyi geldiği söylenen şifalı su için Kandıra Merkez Erikli köyüne doğru yola çıktım ve yolda çöp birikintileri ile karşılaştım. Buradaki çöpleri vatandaşlar buraya atıyor. İçlerinde böcekleri öldürmek için kullanılan ve 15 gün hayvan ya da insanların sıkıldığı yere temas etmemesi gereken zehirlerin kapları bu çöplerle birlikte ortalık yere atılmış. Buralarda insanlar hayvanlarını da otlatabilir, bir köpek ya da kedi de bu kaplara temas edebilir. Yazık değil mi, bir canlı zarar görse. İnsanları daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Belediyenin burada gerekli önlemi almasını bekliyorum” dedi. İlgililere duyurulur.

30 Haz 2019 - 15:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler