Kitap Fuarı’nda dikkat çeken BAVUL!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Sude Nur Balıkçı’nın Kitap Fuarı’nda bavulla dolaşması dikkat çekti. Balıkçı’nın okul harçlığından biriktirdiği paralarla Kocaeli Kitap Fuarı’ndan bir davul dolusu kitap aldığı öğrenildi

Kitap Fuarı’nda dikkat çeken BAVUL!
Kitap Fuarı’nda dikkat çeken BAVUL!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

11. KocaeliKitap Fuarı 490 yayınevindeki ve birçok sahafı kitapseverlerle buluşturuyor. Fuarın ilk gününde elinde bavulu ve sahafları dikkatli gözlerle inceleyen Gebze Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Nur Balıkçı, yanında getirdiği bavulunu kitaplarla doldurdu. Bir senedir kumbarasında okul harçlığından arttırdığı paraları biriktiren 17 yaşındaki Sude, istediği tüm kitapları sahaflardan temin etti. Sevdiği kitapları yanında getirdiği bavuluna yerleştiren Sude, kitap fuarında gezmedik yayın evi ve sahaf bırakmadı.

“HER GÜN KUMBARAMA BİR LİRA, İKİ LİRA PARA ATIYORDUM”

Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Kocaeli Gebze Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Sude Nur Balıkçı “10. kitap fuarından bu yana bir yıldır her gün para biriktiriyorum. Sağ olsunlar ailemde bana çok destek oluyor. Ailemin ilgisi çok önemli bu konuda. Bu ilgi isteği arttırıyor. Her gün kumbarama bir lira, iki lira para atıyordum. Harçlıklarımı biriktirdim, abur cubur almak istediğim de bunu da almasam olur deyip paramı biriktirdim” dedi.

“BURADAKİ ORTAMDA SADECE İNSANLARIN KİTAP ALIYOR OLMASI, ÇOK ÖZEL”

Sahafları yeni keşfettiğini ifade eden Sude, “Burada o kadar güzel imkânlar var ki. Her kitap 5-10 TL burada. Bundan sonra önceliğim sahaflara gelmek olacak. Buradaki kitapların hem konusu hem de buradaki ortamda sadece insanların kitap alıyor olması, çok özel. Kitap fuarına Gebze’den ilçesinden geldim. Kitap okumayı çok seviyorum, her ne kadar sınava hazırlanıyor olsam da kitap okumanın yeri bende çok ayrıdır. Hiçbir haftayı iki kitap okumadan geçirmem. Kocaeli Kitap Fuarı bunun için çok büyük bir avantaj sağlıyor” diye konuştu.

28 Nis 2019 - 12:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Erkan - Haberi hazırlayan kişi de kitap okumalı bence. Bi dünya imla hatası var yazıda.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 12:11
03

Gülser Kanpara - Ablamyaa bidahakine haberimiz olsun bizde katkıda bulunuruz inşaAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 12:11
01

ümit - keşke her genç senin gibi olsa. kutlar ve başarılar dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 12:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler