Kitabın gelirini stajyer gazetecilere bağışlayacak

Stajyer gazeteci adayları dikkat! Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutuklu milletvekili ve Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Enis Berberoğlu, cezaevinde yazdığı kitabının gelirini stajyer gazetecilere bağışlayacak

Kitabın gelirini stajyer gazetecilere bağışlayacak
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçekleştirdiği “Adalet Yürüyüşü”nün fitilini ateşleyen isimdi İstanbul Milletvekili ve Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu… MİT TIR’larının durdurulmasıyla alakalı görüntülere ilişkin görülen davada tutuklanmış ve Maltepe Cezaevine konulmuştu. 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Berberoğlu’nun geçtiğimiz günlerde davasının yeniden görülmesine karar verilmişti. Gazeteci ve Milletvekili Berberoğlu, cezaevinde de yazmaya ve okumaya devam etti. Bir kitap hazırlığı içinde olduğunu ise Maltepe Cezaevi’nde kendisini ziyarete giden CHPKocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 28 Temmuz 2017 tarihinde gazetemiz aracılığıyla duyurmuştu. Berberoğlu o kitabı tamamladı ve CHP’li milletvekili dostlarının desteğiyle yakında piyasaya sunacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleştirilen partisinin grup toplantısında önemli bir bilgi verdi kitapla ilgili. Kılıçdaroğlu, Enis Beberoğlu’nun tutuklu gazeteci ve milletvekili Berberoğlu’nun yazdığı kitabın gelirlerini staj yapan ya da yapacak olan gazeteci adaylarına bağışlayacağını söylediğini açıkladı. 

24 Eki 2017 - 14:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler