Kids Anaokulu annelerine iftarlı özel kutlama

İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak’ta çift yabancı dil eğitimi veren Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu, Anneler Günü özel programıyla memnunluk yarattı

Kids Anaokulu annelerine iftarlı özel kutlama
Kids Anaokulu annelerine iftarlı özel kutlama
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Bilgi Köprüsü Kreş Binası’ndaki kutlama iftar yemeğiyle başladı. Fasıl eşliğinde iftar, Otantik giysilerle ikram edilen Osmanlı Şerbeti, huzur veren Sema gösterisi annelere kendilerini özel hissettirdi.

 

SÜRPRİZ HEDİYELER İftar sonrasında anneleri başka sürprizler bekliyordu. Kendileri için hazırlanan özel hediyeleri Bilgi Köprüsü Genel Koordinatörü Beyhan Gürsoy takdim ederken çocuklarının anneleri ile birlikte en çok yapmak istedikleri notlar oldukça duygulandırdı.

 

“ONLAR İÇİN NE YAPILSA AZ”

Uğur Böcekleri, Sevgi Damlacıkları, Sevgi Tomurcukları, Sevgi Kelebekleri, Sevgi Çiçekleri, Sevgi Melekleri, Sevgi Çocukları Sınıflarının anneleri programdan memnun ayrıldı. Kids Anaokulu Müdürü Fikret Bilgin Kaya, annelerin bir gün değil, her gün el üstünde tutulmayı hak ettiklerini, onlar için ne yapılsa az olduğunu belirterek annelerin önemini vurguladı.

16 May 2019 - 14:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler