Kaymakamlıktan Türk-İş’in açıklamasına yasak!

Türk-İş tarafından bugün Sabri Yalım Parkı'nda yapılacak açıklamaya İzmit Kaymakamlığı tarafından izin çıkmadı

Türk İş Konfederasyonu tarafından bugün 11.00’de Sabri yalım Parkı’nda TBMM Plan Bütçe Komisyonunda görüşülmekte olan torba kanun taslağının “esnek güvencesiz ve kuralsız” çalışma riskini ortaya çıkarması sebebiyle kitlesel basın açıklaması yapılacaktı. Türk-İş tarafından yapılacak basın açıklamasına İzmit Kaymakamlığı’ndan izin çıkmadı. Konuyla ilgili Türk-İş’e gönderilen yazıda pandemi nedeniyle STK, meslek kuruluşları, birlik ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinlikler 1 Aralık'a kadar ertelendiği hatırlatıldı. Açıklamanın Türk-İş Kocaeli İl Temsilciliği önünde yapılması kararlaştırıldı.

Türk-İş tarafından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Konfederasyonumuz Türk-İş’in ülkemiz genelinde uygulanmak üzere aldığı karar gereği 27 Ekim 2020 Salı günü saat 11;00 Sabri yalım parkında Sendika şube başkan ve yöneticilerinin katılımı ile pandemi kuralları çerçevesinde TBMM Plan Bütçe Komisyonunda görüşülmekte olan torba kanun taslağının “esnek güvencesiz ve kuralsız” çalışma riskini ortaya çıkarması sebebiyle kitlesel basın açıklaması yapılacaktır.” denilmişti.

27 Eki 2020 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Gözlerim yaşardı kaymakamlığın pandemi konusundaki hassasiyetine,maşAllah maşAllah,umarım aynı hassasiyeti siyasi partilerin toplantılarında filan da görürüz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 10:40
01

Fatih - Suriyeliler antepte şeriat diye bağiriyor serbest türkiş hak savunuyor pandemi var yasak boyle adaletsizlikgin ......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 10:40


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler