Karaosmanoğlu yasağı deldi!

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkması yasak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yasağı deldi

Karaosmanoğlu yasağı deldi!
Karaosmanoğlu yasağı deldi!
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün öncülüğünde belediye ekiplerince sürdürülen çalışmalar neticesinde kısa sürede tamamlanan Barbaros Mahallesi Semt Meydanı, bugün kılınan cuma namazı ile açıldı. Yoğun katılımın olduğu cuma namazında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskele İlçe Müftüsü Aşur Akyol, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kocaeli Büyükşehir Belediye eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, maske takma ve hijyen kurallarına uyularak meydanda kılınan cuma namazında aralarının çok iyi olduğunun pek söylenemeyeceği isimler yan yana saf tuttu. Tahir Büyükakın, Mehmet Ellibeş, İbrahim Karaosmanoğlu ve Fikri Işık, cuma namazını sosyal mesafe çerçevesinde yan yana kıldı.

Fikri Işık, bakanlık gittikten sonra AKP Kocaeli Milletvekili olarak görevini sürdürüyor ancak eskisi gibi aktif değil. Gündeme gelmiyor. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın AKP’li vekiller hakkındaki iddialara Kocaeli’de tek cevap vermeyen isim Fikri Işık. Artık günü geçiriyor gibi bir havası var.

İbrahim Karaosmanoğlu ise başkanlık gittikten sonra bir ara oğlu İsmail Karaosmanoğlu’nun desteğiyle sosyal medyada aktif oldu, birkaç ziyaret gerçekleştirdi, sonrasında ise kenara çekildi. Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü olduğu için evden çıkması yasak olan Karaosmanoğlu, bu süreçte bahçe sürme videoları dışında pek gündeme gelmiyor! Oğlu İsmail Karaosmanoğlu da olmasa, Karaosmanoğlu soyadını unutacak Kocaeli(!)

Ama gelin görün ki Karaosmanoğlu, bugün meydana gidip cuma namazı kılarak yasağı deldi. 68 yaşında olan ve şu an bir kamu görevinde bulunmayan Karaosmanoğlu’na bu ayrıcalığı kim nasıl tanıyabildi merak ediliyor! Cuma namazını kılmak için camilere giden 65 yaş ve üstü vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle camilere alınmamıştı ancak Karaosmanoğlu, meydanda başkanların ve milletvekilinin yanında saf tutarak namazını icra etti.

05 Haz 2020 - 16:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kocabey - Hiç camiye gitmediğiniz besbelli. Camiler yetmişlik dedelerle dolu admin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 16:57
01

Eski ak partili - Ulan Çengelköy hıyarı senin ne özelliğin var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 16:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler