Kandıra’daki o tabelalar kaldırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği’ kapsamında Kandıra ilçesindeki izinsiz tabelaları kaldırıyor

Kandıra’daki o tabelalar kaldırılıyor
Kandıra’daki o tabelalar kaldırılıyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KocaeliBüyükşehir Belediyesi kenti daha estetik ve yaşanabilir hale getirmek için birçok çalışma yapıyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesinin sahil beldelerinde bulunan izinsiz reklam tabelaları ‘Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği’ gereğince kaldırıyor. Kaldırma çalışmaları ise Zabıta ve İmar Şehircilik Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler son olarak Kerpe, Kefken, Cebeci, Kovanağzı ve Babalı gibi turizm beldelerindeki kavşak, yol kenarları, parklar ve direklerdeki, reklam ve tanıtım tabelaları kaldırıldı. Çalışmaların Kocaeli’deki tüm ilçe ve beldelerde yapılacağı kaydedildi. Ayrıca Kocaeli genelinde faaliyet gösteren tabela reklam firmalarına, Büyükşehir Belediyesi’nden izin alınmadan üretim yapılmaması yönünde uyarı yapıldı. 'Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği'ni içeren uyarı yazısı ise tüm firmalara gönderildi.

20 Mar 2018 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler