Kandıra’daki o plaja aktarmasız ulaşım

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan plaja aktarmasız ulaşım sağlanıyor

Kandıra’daki o plaja aktarmasız ulaşım
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan mavi bayraklı Miço Kadınlar Plajına aktarmasız ulaşım sağlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş., Kandıra’nın mavi bayraklı plajlarından olan Miço Koyu Kadınlar Plajına gitmek isteyen kadınları aktarmasız olarak plaja ulaştırıyor. Hafta içi 800CK hafta sonu ise 800K hat koduyla çalışan otobüsleriyle sağlanan aktarmasız ulaşım hizmeti, plaja ulaşmak isteyen kadınların birinci ulaşım aracı haline geldi.

Sezonluk hat olan 800K ile gidiş dönüş aktarmasız 150 kilometre yolda konforlu bir şekilde yolculuk yapan kadınlar, plaja ulaşarak denizin keyfini çıkarıyor. Hafta sonu mavi bayraklı kadınlar plajına yolcuları ulaştıran 800K kodlu otobüs, Körfez Belediyesi’nden kalkış yaptıktan sonra gidiş dönüş 34 sefer yapıyor. Hafta içi gidiş dönüş 28 sefer yapan 800CK tek hat ile çalışan otobüsler ise Kerpe’de bulunan kadınlar plajına sonrasında Kefken ve Cebeci bölgelerine kadar gidiyor. Hafta içi ve hafta sonu tüm hatlarda olduğu gibi bu otobüslerde yetkililer tarafından güzergâh boyunca anlık ve canlı olarak takip ediliyor. Yoğunluğa göre gerektiği zaman ek sefer de çıkarılıyor.

30 Tem 2019 - 19:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Muhammet - Akp belediyesinin saçmalukları. Ayırın kadınları erkeklerden. Sünnileri şii ve alevilerden. Türkleri kürtkerden.... vb. İşiniz gücünüz ayrımcılık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 19:37
03

Nrn - Güzel ihtiyacı karşılayan bi hizmet ancak plajdaki yoğunluk yeniden gözden geçirilmek zorunda ki ona göre tesislere takviye gerekiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 19:37
02

Melek Mavigök - Balık istifi bile hiç kalıyor 5 gün önce yalnız ayakta 98 kişi sayabildik sonuç arabanın körüğü patladı kabus gibi bir ulaşımdı şöför bey ben yolcuya durmazsam almazsam soruşturma açıyorlar diyor peki biz insanların can güvenliği ve huzuru nerde millet sürekli birbirlerini kavga halinde bir an önce çözüm bulunmalı zaten 3 aylık dönem ek sefer koyulur onu geçtim araçsa verilen kişi sayısından fazla yolcu alınmaz can mı taşınıyor patates mi ? Kimse umursamıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 19:37
01

tarık - Kardeşim milleti balık istifi götürmeyin.Kameradan mı bakarsınız yoksa soförü arayıp mı sorarsınız bilmem ama, millet ayakta bile yer bulamıyor..Gerekiyorsa seferleri sıklaştırın şurada altı üstü 3 aylık bir dönemde yoğunluk yaşanıyor onun dışında sorun yok...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Temmuz 19:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler