Kandıra’daki 14 devasa rüzgar türbininden ilkinin temeli atıldı

Kandıra’da inşasına başlanan Türkiye’nin en büyük rüzgar türbinlerinden ilkinin temeli atıldı. Türbinlerden sağlanacak enerji, Kandıra GİOSB’de kullanılacak

Kandıra’daki 14 devasa rüzgar türbininden ilkinin temeli atıldı
Kandıra’daki 14 devasa rüzgar türbininden ilkinin temeli atıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran’da ÇED toplantısı gerçekleştirilen ve 154 kilovat elektrik elde edilmesi planlanan KandıraBağırganlı-Hacımazlı arasına yapılacak olan 14 rüzgar türbininden ilkinin temeli atıldı. Çamkonak köyündeki tribünler gibi buraya inşa edilecek 14 rüzgar türbini de Türkiye’nin en büyüklerinden olacak. Buradan sağlanacak enerji, Kandıra Cezaevi bölgesinde inşası süren Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik enerjisini sağlayacak. Türbinin ne denli büyük olacağı, ilk türbinin temelinden de anlaşılıyor.

16 Ağu 2020 - 11:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Erdal - Egercili köyünde rüzgar gülleri porejesi vardı son durum nedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 18:46
04

vatandas - Bu kadar cahil olmayin. Kimsenin gelisime ilerlemeye teknolojiye karsi oldugu yok. Olay bunlari hangi firmalarin, nerelerde kurduklari. Yabanci sermayeli sirketler bizim ulkemizin yesilini, dogal yasamini umursamaz karina cikarina bakar. Kazanc kayip degerlendirmesinde dolayisiyla kayiplar kismini hic umursamaz.bizim yesilimizi yok edip, bizim topragimizi kirletip bizde urettigi enerjiyi, altini vs parasiyla yuksek kariyla bize satar. Devletede beyan uzerinden sus payini verir. Bizde uretmemis satin almis oluruz, para yabanci hazineye gider.Siz gelisime oldukca acik ilerici beyinlerede neden bukadar fazla fatura oduyoruz, neden vergiler yuksek, neden dolar artiyor diye dusunmek sormak kalir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 11:03
03

Ersoy Kandemir - Yine mi orman kesildi,kesildiyse o tribün başınıza geçe!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 11:03
02

Izmitli - Ya hollandada onbinler var yapilmasi iyi guzel tsk gunaydinnn

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 11:03
01

MÜZMİN Muhalefet - Karşıyız karşı her şeye karşı....RES'E, HES'E karşı; NÜK'E, TERMİK'E KARŞI......AMA ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN HEPSİNİ KULLANIRIZ, ENERJİMİZ KESİLSİN HİÇ İSTEMEYİZ...İŞTE BİZ CEHAPE'YİZ BİR DE 2 YANCIMIZ VAR ADI LAZIM DEĞİL.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ağustos 11:03


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler