Kafeler kapanınca sahile koştular

Korona virüs tedbirleri kapsamında kafelerin kapatılmasının ardından vatandaşlar kendilerini sahile attı

Kafeler kapanınca sahile koştular
Kafeler kapanınca sahile koştular
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkemizde korona virüs vakalarının artmasının ardından yeni tedbirler alınarak kafe ve restoranların paket servise geçilmesine karar verildi. Yılsonuna kadar kafelerde oturamayacak olan vatandaşlar soluğu sahilde aldı. Sahile sandalyeleriyle birlikte inen vatandaşlar arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Sahildeki vatandaşların birçoğunun da banklarda oturarak temiz hava aldığı görüldü. Normalleşme süreci öncesinde alınan tedbirler doğrultusunda sahillere inmek de yasaklanmıştı. Sahil yasağının tekrar gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

21 Kas 2020 - 15:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler